Η Kate Middleton κλείνει σήμερα τα 38 και ο Harry με την Meghan την τρολάρουν δημόσια

Πατούλια Κατερίνα
Η Kate Middleton κλείνει σήμερα τα 38 και ο Harry με την Meghan την τρολάρουν δημόσια

Η Κate έχει σήμερα γενέθλια και οι Sussexes κάνουν ό,τι μπορούν για να τα χαλάσουν

Η Kate Middleton έχει σήμερα γενέθλια αλλά η αλήθεια είναι πως μετά την χθεσινή παραίτηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τα βασιλικά τους καθήκοντα, τα 38α γενέθλια της μελλοντικής βασίλισσας, πέρασαν στο περιθώριο.

Κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει, ο λογαριασμός του Kensington στο Instagram που μετρά κοντά στα 11 εκατομμύρια followers, δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία της Katherine στην οποία η οικογένεια ευχαριστεί για τα μηνύματα αγάπης για τα γενέθλιά της.

Σε αυτήν, η Middleton ποζάρει μόνη μεν αλλά πλήρως χαμογελαστή. Κι ενώ τα μηνύματα του κόσμου κάτω από την φωτογραφία ήταν θερμά, ήρθε ένα αναπάντεχο ευχετήριο σχόλιο από τον λογαριασμό του Sussex στο Instagram.



Meghan και Harry ευχήθηκαν χαρούμενα γενέθλια στην δούκισσα του Cambridge μαζί με μια καρδούλα και μια τουρτίτσα emoticon και εκεί ο κόσμος σαφέστατα θεώρησε πως το ζευγάρι τρολάρει ξεκάθαρα την δούκισσα που σήμερα γιορτάζει.

Πώς αλλιώς να εκλάβει κανείς το σχόλιο αυτό που γίνεται την στιγμή που το ζεύγος του Sussex επέλεξε την παραμονή των γενεθλίων της Kate για να ανακοινώσει την παραίτησή του, ενώ το ίδιο πρωί, Meghan και Harry, είχαν δηλώσει χαρούμενοι που επέστρεψαν στα royal καθήκοντά τους μετά τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που κράτησαν έξι ολόκληρες εβδομάδες.

Πάντω από 300 απαντήσεις στο σχόλιο ευχών των Sussexes, απλά κράζουν το ζευγάρι για μια απλή ευχή, που για να πούμε και την αλήθεια, αν δεν έστελναν ευχές, πάλι ο κόσμος θα το εκλάμβανε ως σημάδι.