Αυτή την εγκυμοσύνη στο Hollywood ούτε που την φανταζόσουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή την εγκυμοσύνη στο Hollywood ούτε που την φανταζόσουν

Εμ το 2020 είναι όλο εκπλήξεις

Βρισκόμαστε μόλις στη δέκατη μέρα του νέου έτους και της νέας δεκαετίας, και τα σοκαριστικά νέα διαδέχονται το ένα το άλλο. Μετά την ανακοίνωση βόμβα του Harry και της Meghan Markle στο Instagram, μια εγκυμοσύνη στο Hollywood ήρθε να μας σοκάρει και να μας ξεκολλήσει λίγο από το θέμα του παλατιού.

Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος και πρώην της Amber Heard, ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς και αυτό ομολογουμένως δεν το περιμέναμε. Ο λόγος για τον Elon Musk και την Grimes, οι οποίοι ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά. Το ζευγάρι δεν είναι μαζί αρκετό καιρό (σχεδόν δύο χρόνια), όμως φαίνεται πως αποφάσισαν να προχωρήσουν τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα. Την εγκυμοσύνη δεν την έχει επιβεβαιώσει κανένας από τους δύο ακόμη επίσημα, όμως η 31χρονη ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account της, στην οποία είναι topless και φαίνεται μία κάπως φουσκωμένη κοιλιά θα λέγαμε.

Όπως θα παρατηρήσεις βέβαια στη φωτογραφία (ίσως με τη βοήθεια photoshop) στην κοιλιά της φαίνεται κι ένα μωρό σχεδιασμένο. Και αυτός ίσως ήταν ένας έμμεσος τρόπος για να ανακοινώσει ίσως την εγκυμοσύνη της; Μία πηγή μάλιστα ανέφερε στο Just Jared, πως η 31χρονη είναι πράγματι έγκυος, καθώς τις προηγούμενες εβδομάδες έχει κάνει πολύ λίγες εξόδους, και όσες φορές έχει βγει έχει μειώσει και το αλκοόλ που πίνει για να είναι το μωράκι της χαρούμενο και υγιές.

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδάκι για την Grimes και τον δισεκατομμυριούχο της Tesla, Elon Musk.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.