Ο Brad Pitt αποκάλυψε ποιος star του Hollywood τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα με το αλκοόλ

Ο Brad Pitt αποκάλυψε ποιος star του Hollywood τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα με το αλκοόλ

Και δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι

Φέτος είναι η χρονιά του Brad Pitt και μάλλον δεν θα υπάρξουν και πολλοί που θα το αμφισβητήσουν. Ο γόης του Hollywood έχει κάνει ολική επαναφορά, όχι μόνο σε ό, τι έχει να κάνει με την καριέρα του αλλά και στη ζωή του γενικότερα.

Έπειτα από μία πολύ δύσκολη περίοδο, ας μην ξεχνάμε το διαζύγιο από την Angelina Jolie, και έχοντας να αντιμετωπίσει αρκετές κατηγορίες σε σχέση με την πρώην σύζυγό του αλλά και τα παιδιά τους, ο ωραιότερος άντρας του κινηματογράφου-ας μου επιτραπεί η έκφραση-είναι εδώ, λαμπερός, ευτυχισμένος και έτοιμος να «σηκώσει» το πρώτο Oscar της καριέρας του.

Σε άλλα νέα, και ίσως στα πιο σημαντικά, το αγόρι αυτό παρέλαβε βραβείο από τα χεράκια του Bradley Cooper για την ερμηνεία του στο Once Upon a Time… in Hollywood αλλά το πραγματικό μεγάλο γεγονός είναι ο υπέροχος λόγος του Brad και πιο συγκεκριμένα τα λόγια για τον φίλο του, Bradley:

«O άνθρωπος αυτός μόλις έβαλε την κόρη του για ύπνο και ήρθε να μου δώσει το βραβείο. Είναι απλά υπέροχος. Είναι επίσης ο άνθρωπος που με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια, να ξεπεράσω το πρόβλημά μου με το αλκοόλ και από τότε οι μέρες μου είναι πολύ καλύτερες. Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ», ολοκλήρωσε.

AP 20009214687720

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς συγκινηθήκαμε.