Η έκπληξη του "πρωθυπουργού" στους Χαριτάτο - Καραμέρο

Η έκπληξη του "πρωθυπουργού" στους Χαριτάτο - Καραμέρο

Ο Γιώργος Παπανδρέου έκανε φάρσα σε Καραμέρο και Χαριτάτο.

Δηλώσεις έκανε στο πρωινό του AΝΤ1 o πρωθυπουργός με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις και την απόφασή του να προχωρήσει σε ανασχηματισμό. Ο Γιώργος Μητσικώστας με τέλεια μίμηση βγήκε ως Γιώργος Παπανδρέου στο πρωινό του ΑΝΤ1 χθες το πρωί και έκανε όλη την ομάδα να γελάσει με τη ψυχή της και με αφορμή βέβαια τα γενέθλια που είχε.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι στην απόφαση αυτή κατέληξε μετά από προτροπή του καφετζή της Ρηγίλλης, κ. Σπύρο ενώ αναφέρθηκε και σε ονόματα τα οποία σκέφτεται να αξιοποίηση στο νέο σχήμα προσωπικότητες όπως ο Ηλίας Ψινάκης, ο Μάκης Πουνέντης και άλλοι.

Όσο για τους "Αγανακτισμένους" και την πρόθεση τους να παραμείνουν στην πλατεία μέχρι να παραιτηθεί, ο πρωθυπουργός έδωσε την είδηση ότι η Βουλή μεταφέρεται σε μέρος που δεν έχει πλατεία! Ήταν αναμφισβήτητα μια από τις ωραίες στιγμές στα πρωινά ψυχαγωγικά προγράμματα.

Το δίδυμο Καραμέρου – Χαριτάτου όπως έχουμε ξαναπεί από εδώ συνεχίζει τις καλές εκπομπές και παραμένει στο σύνολο της τηλεθέασης στην δεύτερη θέση ενώ στα νεανικά υπάρχει πρόβλημα ακόμη λίγο πριν τελειώσει η σεζόν.