Είναι η ιδέα μας ή η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πιο fit από ποτέ! Η φωτογραφία που το απέδειξε

Είναι η ιδέα μας ή η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πιο fit από ποτέ! Η φωτογραφία που το απέδειξε

Η Σταματίνα πέρασε πρόσφατα μια περιπέτεια υγείας 

Πριν από μερικές ημέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε μια περιπέτεια υγείας, μιας και άφησε μια ίωση να την ρίξει στο κρεβάτι. Η παρουσιάστρια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά με ένα Post στο Instagram:

«Με μία φωτό μάλλον ανέμελη θέλω να σας ευχαριστήσω για τις εκατοντάδες ευχές σας που με έκαναν να χαμογελάσω και να αισθανθώ πολύ όμορφα αυτό το κατά κυριολεξία πολύ δύσκολο τριήμερο.

Η αλήθεια είναι ότι αγνόησα μία συνηθισμένη ίωση θεωρώντας ότι δεν είναι τίποτα και συνέχισα κανονικά το πρόγραμμά μου με αποτέλεσμα αυτή να με ρίξει νοκάουτ και να ταλαιπωρηθώ πολύ.

Οι άνθρωποι συχνά νιώθουμε άτρωτοι ... ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα και αγνοούμε τα σημάδια του σώματος μας. Όταν στη μέση μπαίνουν οι οικογενειακές, επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τα πράγματα περιπλέκονται ακόμα περισσότερο. Σε αυτή τη μάχη όμως πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν βγαίνουμε πάντα νικητές.

Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ το πρώτο μάθημα μου για το 2020 και τη νέα δεκαετία το πήρα. Θα αφουγκράζομαι καλύτερα τον εσώτερό εαυτό μου που κάποιες φορές έχει ανάγκη να χαμηλώσει ταχύτητα και να ξεκουραστεί.

Περαστικά σε όσους παίρνουν κάτι παρόμοιο»!Μετά από αυτήν την περιπέτεια υγείας, η μαμά τριών παιδιών και παρουσιάστρια, επέστρεψε κανονικά στα καθήκοντά της. Αυτό που εμείςω παρατηρούμε είναι πως τον τελευταίο καιρό, η Σταματίνα δείχνει πιο fit από ποτέ, στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. H Σταματίνα, μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε πως πηγαίνει τουλάχιστον δύο με τρεις φορές την εβδομάδα στο γυμναστήριο.

Η φωτογραφία με το στενό τζιν παντελόνι, φανερώνει το λόγου το αληθές.

DPG Network