Είδαμε το 2ο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς, και τα σχόλια στο Twitter ήταν αυτά που περιμέναμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είδαμε το 2ο επεισόδιο του Καφέ της Χαράς, και τα σχόλια στο Twitter ήταν αυτά που περιμέναμε

Σαν να μην πέρασε μια μέρα

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ανυπομονούσαμε για δύο πράγματα, για την αλλαγή του χρόνου και για την πρεμιέρα του Καφέ της Χαράς που επέστρεφε μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. Το πρώτο επεισόδιο μας ενθουσίασε και μας γύρισε πίσω στο 2003 και στα παιδικά μας χρόνια που το βλέπαμε μανιωδώς.

Μία εβδομάδα αργότερα και πριν από μερικές ώρες παρακολουθήσαμε το δεύτερο επεισόδιο και η αντίδρασή μας ήταν μία, σα να μην πέρασε μια μέρα. Η Βάλια με τον Μανωλάκη είναι ήδη το αγαπημένο μας ντουέτο και ας μην είναι ζευγάρι (ακόμη τουλάχιστον), ενώ η Χαρά Χάσκα και ο Περίανδρος Πώποτας μας απέδειξαν πως ποτέ μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν ξεπέρασε ο ένας τον άλλον.

Η πιο συγκινητική σκηνή του επεισοδίου βέβαια, ήταν εκείνη που ο Τρελαντώνης ξαναμίλησε, μόλις αντίκρυσε και αγκάλιασε τη Χαρά. Το Twitter, όπως και εμείς περίμενε με αγωνία το σημερινό επεισόδιο, κι εννοείται πως τα σχόλια ήταν αυτά που περιμέναμε να δούμε. Μέχρι στιγμής το Καφέ της Χαράς έχει δικαιώσει κι έχει ικανοποιήσει το τηλεοπτικό κοινό, και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι για τον Χάρη Ρώμα και την ομάδα του.

Δίνουμε ραντεβού για την επόμενη Παρασκευή, και μέχρι τότε σε αφήνουμε να διαβάσεις τα σχόλια που ξεχωρίσαμε.