Οι δημιουργοί του Crown αποκαλύπτουν πως θα χειριστούν στη σειρά το Megxit

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι δημιουργοί του Crown αποκαλύπτουν πως θα χειριστούν στη σειρά το Megxit

Θα το δούμε ή όχι;

Πριν από ένα εικοσιτετράωρο διαβάσαμε, πως το Twitter βρήκε τον πραγματικό λόγο παραίτησης του Harry και της Meghan, και αυτός δεν ήταν άλλος από την επιθυμία της Meghan Markle να ενσαρκώσει η ίδια τον ρόλο της στη σειρά του Netflix, The Crown. Φυσικά τα tweets αυτά ήταν εντελώς χιουμοριστικά, και αναφερόντουσαν κατά κύριο λόγο στην επιθυμία της δούκισσας να παίξει τον εαυτό της.

Εννοείται δεν έχουμε ιδέα αν η σειρά θα συνεχιστεί τόσο πολύ ώστε να φτάσουμε να δούμε τα σημερινά γεγονότα, όμως οι παραγωγοί της σειράς έχουν να σου απαντήσουν κάτι σε αυτό, και στο πως σκοπεύουν να χειριστούν το Megxit. Μπορεί να εκπλαγείς μόλις το διαβάσεις, όμως το να δούμε την παραίτηση του δούκα και της δούκισσας του Sussex στο Crown, μοιάζει σχεδόν με ταινία φαντασίας, αφού αυτό δεν υπάρχει όχι απλά στο σενάριο, αλλά ούτε και σε σκέψη.

Συγκεκριμένα οι ειδικοί αναφέρουν πως ο παραγωγός δεν προβλέπει πως η σειρά θα φτάσει να εξιστορήσει μέχρι τα τωρινά συμβάντα. Και όταν λέμε τωρινά δεν εννοούμε μόνο το Megxit, αλλά τη νεότερη εποχή γενικότερα. «Για να είμαι ειλικρινής, οποιοδήποτε και αν είναι το μέλλον του Crown, μετά από αυτά γεγονότα, αμφιβάλλω αν θα φτάσουμε τόσο μακριά στην ιστορία του στέμματος», ανέφερε στο BBC, η Suzanne Mackie.

Επομένως το Crown θα τελειώσει κάπου λίγο πριν μπούμε στη νεότερη ιστορία και γεγονότα της βασιλικής οικογένειας. Κρίμα γιατί θα είχε πραγματικά ενδιαφέρον να δούμε το «σήμερα» σε σειρά.