Το Twitter αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η Meghan με τον Harry «παραιτήθηκαν»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το Twitter αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που η Meghan με τον Harry «παραιτήθηκαν»

Και θα κλάψεις με τα Tweets

Δεύτερη μέρα κι εμείς –και τα ξένα Μέσα- ασχολούμαστε ακόμη με την «παραίτηση» Harry-Meghan Markle από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Και μπορεί στο Twitter χθες να επικράτησε ένας μικρός χαμός, λίγες ώρες αργότερα όμως το εν λόγω μέσα αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο πίσω από αυτή την απόφαση του Harry και της αγαπημένης του Meghan.

Και μόλις διαβάσεις ποιος είναι αυτός ίσως και να το πιστέψεις. Σίγουρα έχει γραφτεί και σχολιαστεί με χιουμοριστικό τρόπο όμως δεν είσαι στο μυαλό της Meghan και δεν γνωρίζεις αλήθεια τι μπορεί πραγματικά να σκέφτεται. Οκ, μοιάζει εντελώς απίθανο αυτό το σενάριο, όμως διαβάζοντας τα tweets, δεν σκέφτεσαι πως θα μπορούσε να γίνει αυτό στο μέλλον; Μην σε κρατάμε σε αγωνία άλλο, το Twitter και όσοι το χρησιμοποιούν στο εξωτερικό, υποστηρίζουν πως πίσω από αυτή την απόφαση κρύβεται η επιθυμία της Meghan, να πρωταγωνιστήσει στο Crown και να παίξει....τον εαυτό της.

Η σειρά του Netflix μας δείχνει τη ζωή της Ελισάβετ από τη δεκαετία του 40’ μέχρι τη νεότερη εποχή, με όλα τα σκάνδαλα, το δράμα και τα highlights της μοναρχίας. Τα σχόλια στο Twitter υπέδειξαν πως η Meghan θα μπορούσε να κάνει οντισιόν και να υποδυθεί τον εαυτό της στην 11η (και βάλε) σεζόν του Crown.

Το Twitter πήρε φωτιά και τα σχόλια για την σειρά, τα memes και οι παρομοιάσεις κατέκλυσαν το διαδίκτυο, προκαλώντας κατά κύριο λόγο γέλιο, στην όλη υπόθεση που κάποιος μπορεί να βλέπει και τραγική. Εμείς πάντως σου εξηγήσαμε τη θέση μας και το πως βλέπουμε τη στάση τους, και πλέον μένει να δούμε τι θα συμβεί στην πορεία.