Feeling old yet; Το Bye Bye των NSYNC έγινε χθες 20 χρονών, κι εμείς νιώσαμε κάπως μεγάλες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Feeling old yet; Το Bye Bye των NSYNC έγινε χθες 20 χρονών, κι εμείς νιώσαμε κάπως μεγάλες

Αλλά το ακούμε ξανά και ξανά στο repeat

Όπως θα έχεις καταλάβει με την έλευση του 2020 δεν αλλάξαμε μόνο χρονιά, αλλά και δεκαετία, και αυτό κάπως ακούγεται, αν το 2010 σου φαίνεται κοντινό ακόμη. Κι εδώ θα σε ρωτήσουμε, αν το 2010, σου φαίνεται ακόμη σαν χθες, το 2000 πως ακριβώς το ακούς; Βαρύ κάπως σίγουρα, ειδικά αν είσαι παιδί των early 90’s, που σημαίνει πως όπου να ‘ναι μπαίνεις στα πρώτα σου άντα.

Δεν θέλουμε όμως να αγχώνεσαι γι’ αυτό. Όχι ακόμη τουλάχιστον, γιατί σήμερα συνειδητοποιήσαμε κάτι που θα σε κάνει ίσως να νιώσεις μεγάλη, ακόμη και αν δεν είσαι 30. Θυμάσαι εκεί στο μιλένιουμ που χόρευες σαν τρελή Britney Spears, Backstreet Boys και NSYNC; Ε κάθισε γιατί αυτό που θα σου πούμε θα σε σοκάρει λογικά.

via GIPHY

Το Bye Bye Bye των NSYNC έγινε χθες είκοσι χρονών ακριβώς. Κυκλοφόρησε στις 11 Ιανουαρίου το 2000 και όσο και αν σου φαίνεται περίεργο το ακούς εδώ και 20 χρόνια, και μάλλον δεν θα σταματήσεις ποτέ να το ακούς. Οι Justin Timberlake, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fatone και Lance Bass ήταν το boy band που τραγούδησε το αγαπημένο σου αυτό τραγούδι, και δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του διαλύθηκαν (ήταν μαζί από το 1995).

via GIPHY

Όσο αδυνατείς να πιστέψεις πως έχουν περάσει είκοσι χρόνια από την κυκλοφορία του, το αφήνουμε εδώ από κάτω για να το ακούσεις.