Πριν από 24 ώρες η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε τις πιο sexy φωτό της στο Instagram

Πριν από 24 ώρες η Ελένη Φουρέιρα ανέβασε τις πιο sexy φωτό της στο Instagram

Και μείναμε με το στόμα ανοιχτό

Την Ελένη Φουρέιρα τη ξέρεις, την αγαπάς και την ακολουθείς σε κάθε της βήμα. Δεν χρειάζεται να σου μιλήσουμε για το ταλέντο και το sexiness που βγάζει σε κάθε της εμφάνιση, είτε αυτή είναι επί σκηνής, είτε όχι. Η νεαρή τραγουδίστρια είναι η απόλυτη show woman και κάθε φορά που τη βλέπουμε φωνάζουμε ρυθμικά το όνομά της.

Δεν θα σου το κρύψουμε οκ, κάνουμε λίγο στο stalking (όχι στο βαθμό του Penn Badgley βέβαια) στο προφίλ της, κι αυτό για να τη χαζεύουμε όταν χορεύει σε συναυλίες της. Είναι αλήθεια πως έχουμε αρκετό καιρό να δούμε τέτοιο story βέβαια, αλλά συμβιβαζόμαστε και με τα πιο παλιά. Έτσι μπήκαμε και χθες να χαζέψουμε το προφίλ της και πέσαμε πάνω σε κάποιες φωτογραφίες που ανέβασε, και στις οποίες ήταν πιο sexy από κάθε άλλη φορά.

Πριν από 24 ώρες η Ελένη Φουρέιρα μας έκανε για μία ακόμη φορά να τη χαζεύουμε με το στόμα ανοιχτό, και αυτό δεν θα το βαρεθούμε ποτέ. Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο account της ήταν απίστευτα sexy, όχι όμως με πρόστυχο τρόπο. Η καλλίγραμμη τραγουδίστρια φωτογραφίζεται από τους συνεργάτες της, ντυμένη μεν, με το sexy μαύρο εσώρουχό της να βγαίνει από το παντελόνι της δε. Με βλέμμα καρφωμένο στην κάμερα, η Ελένη Φουρέιρα, μας απέδειξε πως ακόμη και ντυμένη –οκ περίπου ντυμένη- μπορεί να είναι super sexy.