Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι διάσημο supermodel & μαμά τριών παιδιών

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αναγνωρίζεις το κοριτσάκι της φωτογραφίας; Είναι διάσημο supermodel & μαμά τριών παιδιών

Δεν έχει αλλάξει πολύ πάντως

Αν υπάρχει κάτι που μας αρέσει πολύ σχετικά με τους celebrities (Έλληνες και ξένους) είναι όταν αυτοί ανεβάζουν φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία στο Instagram ή στα social media γενικά. Τους χαζεύουμε και κοιτάμε κάθε φορά πόσο έχουν αλλάξει από τότε ή όχι. Το κοριτσάκι που βλέπεις στη φωτογραφία είναι σήμερα ένα από τα πιο καλλίγραμμα μοντέλα της Victoria’s Secret και οσονούπω μαμά τριών παιδιών.

Διανύει το 34ο έτος της ηλικίας της και τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, και είναι πιο ευτυχισμένη από κάθε άλλη φορά. Παρά το γεγονός πως έχει κάνει ήδη δύο παιδιά και ετοιμάζεται να κάνει και τρίτο, το σώμα της παραμένει το ίδιο υπέροχο και καλλίγραμμο, και εμείς με την απορία για το πως τα καταφέρνει.

Αν παρατηρήσεις καλά τη φωτογραφία, σίγουρα μπορείς να καταλάβεις ποια είναι. Δεν έχει αλλάξει πολύ από τότε, και αν έχουμε κάτι να παρατηρήσουμε, αυτό είναι πως από μικρή ήταν μία κούκλα. Αυτό αποδεικνύεται μάλιστα και από το βίντεο με στιγμές από την παιδική της ηλικία που ανέβασε η ίδια στο Instagram account της.

Η Bar Refaeli ακόμη και σήμερα παραμένει μία καλλονή, και απορούμε πως γίνεται να μην την αναγνώρισες έστω και λίγο σε αυτές τις φωτογραφίες.