Η Samantha Markle σχολίασε το #Megxit και κατακεραύνωσε την αδερφή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Samantha Markle σχολίασε το #Megxit και κατακεραύνωσε την αδερφή της

 Δηλώσεις φωτιά από την ετεροθαλή αδερφή της δούκισσας του Sussex

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν αρκετά έντονη για το παλάτι και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αφού μετά την ανακοίνωση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry να «παραιτηθούν» από μέλη της βασιλικής οικογένειας, έγινε ο απόλυτος χαμός. Τα media φυσικά για μία ακόμη φορά δεν στήριξαν το royal ζευγάρι, ενώ το Twitter επίσης δεν πήρε την απόφαση τους με θετικό μάτι.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση η Meghan Markle επέστρεψε πίσω στον Καναδά όπου και είχε αφήσει τον γιο της Archie Harrison, και αύριο θα δούμε αν θα συμμετάσχει στο meeting που όρισε η βασίλισσα με τους Κάρολο, Harry και William για να συζητήσουν το φλέγον θέμα.

Στο μεταξύ θέση σε όλο αυτό που έγινε, πήρε και η ετεροθαλής αδερφή της Meghan Markle, η οποία κατακεραύνωσε τη δούκισσα του Sussex. Η Samantha Markle, ένας ντόμπρος κριτής της δούκισσας του Sussex, χαρακτήρισε την ανακοίνωση του "Megxit" ως αδιανόητη. «Νομίζω ότι είναι σοκαριστική η έλλειψη προσοχής για τους εμπλεκόμενους, τη βρετανική βασιλική οικογένεια, τις υποσχέσεις που αρχικά έγιναν για να τιμήσουν τα βασιλικά καθήκοντα και να οδηγήσουν με παράδειγμα», ανέφερε στο Inside Edition.

Όταν ρωτήθηκε αν το ζευγάρι θα μπορούσε να κατηγορηθεί ότι θέλει να βγει από το φως της δημοσιότητας, η Samantha είπε ότι η Meghan θα έπρεπε να γνωρίζει πώς θα ήταν η δημόσια βασιλική ζωή πριν παντρευτεί τον πρίγκιπα. «Αυτό είναι γελοίο, μπήκαν στο προσκήνιο γνωρίζοντας ποια είναι τα καθήκοντα τους, γνωρίζοντας πώς θα είναι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για αυτούς». Η Samantha, η οποία μοιράζεται τον μπαμπά Thomas Markle με τη Meghan, κατηγόρησε την ετεροθαλή αδελφή της πως θέλει να εμπλακεί σε «συμπεριφορά προσοχής.»

«Αν η Meghan ήθελε να έχει ιδιωτικότητα, τότε δεν θα είχε πάει στο Wimbledon πέρυσι για να παρακολουθήσει τη Serena Williams και να φωτογραφηθεί με 40 κενά καθίσματα γύρω της». Η ανακοίνωση του ζευγαριού περιλάμβανε σχέδια για την διάσπαση του χρόνου ανάμεσα σε Ην. Βασίλειο και Βόρεια Αμερική, αλλά αυτό δεν αρκεί για να αποκατασταθούν οι σχέσεις με την πλευρά του πατέρας της, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Samantha.

«Νομίζω ότι είναι τρομακτικό το πώς μας αντιμετώπισαν και δεν θα ήθελα να συνδεθώ με κανέναν που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο τόσο εύκολα στους ανθρώπους. Ήμουν ειλικρινής από την αρχή με την ελπίδα ότι θα άγγιζα την καρδιά και την ηθική της», είπε κλείνοντας η Samantha, και δεν ξέρουμε αν έχει μιλήσει μέχρι στιγμής κάποιος άλλος τόσο έξω από τα δόντια.