Η Meghan έφυγε για τον Καναδά και άφησε πίσω τον Harry μόνο του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Meghan έφυγε για τον Καναδά και άφησε πίσω τον Harry μόνο του

Ο Archie είχε μείνει στην Αμερική

Έχει περάσει μία εβδομάδα σχεδόν από την ημέρα που ο Harry και η Meghan επέστρεψαν από το έξι εβδομάδων κενό τους στον Καναδά, και όλα όσα έχουν επικρατήσει από τότε, απλά δεν περιγράφονται. Ο Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν την απόφασή τους να απέχουν από τα royal καθήκοντά τους ως βασικά μέλη και να δουλέψουν για να βιοποριστούν μόνοι τους.

Αυτό φυσικά δημιούργησε τεράστιο σάλο στις τάξεις του παλατιού και της βασιλικής οικογένειας, με τη βασίλισσα να καλεί έκτακτο meeting, προκειμένου να το συζητήσουν. Κι αφού εμείς κάναμε τα debates μας και εκφραστήκαμε για το αν έκαναν καλά ή όχι, η Meghan Markle έφυγε.

Και όταν λέμε έφυγε το εννοούμε κανονικά, αφού επέστρεψε πίσω στον Καναδά και άφησε μόνο του τον Harry να λύσει το θέμα. Οκ, αυτό το βρίσκουμε κάπως άκομψο από την πλευρά της ως προς τον σύζυγό της, όμως είχαν αφήσει τον Archie πίσω στο Τορόντο, παρέα με την νταντά του, στο σπίτι της κολλητής της φίλης Jessica Mulroney, κι έπρεπε να επιστρέψει στον γιο της.

Μία εκπρόσωπος επιβεβαίωσε πως η δούκισσα του Sussex επέστρεψε πίσω στον Καναδά για να φροντίσει τον 8 μηνών γιο της, με τον Harry να μένει πίσω για να βρει τη λύση στο «πρόβλημα». Σύμφωνα με τη Mail Online, ο Harry σχεδίαζε να ακολουθήσει τη σύζυγό του, όμως έχει ένα event στο παλάτι του Buckingham, την επόμενη Πέμπτη.

Το ζευγάρι έπραξε εν αγνοία της βασίλισσας και των άλλων μελών, όταν ανακοίνωσε στο κοινό ότι ήθελε μια πιο ανεξάρτητη ζωή. Μια βασιλική πηγή δήλωσε ότι η κίνηση αυτή του ζευγαριού να προβεί σε δημόσια δήλωση τους έχει «πληγώσει», λέγοντας ότι οι συνομιλίες ήταν σε «πρώιμο στάδιο» το προηγούμενο βράδυ.