«W» for the winners: Άννα Μαρία και Ειρήνη Καζαριάν ποζάρουν μαζί στο Instagram

«W» for the winners: Άννα Μαρία και Ειρήνη Καζαριάν ποζάρουν μαζί στο Instagram

Και είναι κούκλες

Το Greece’s Next Top Model έχει σχεδόν έναν μήνα που έχει ολοκληρωθεί, και δεν θα σου το κρύψουμε οι Δευτέρες και οι Τρίτες μας δεν είναι πλέον ίδιες. Το reality μοντέλων ολοκληρώθηκε ανακοινώνοντας νικήτριες τις Κάτια Ταραμπανκό και Άννα Μαρία Ηλιάδου. Και όσον αφορά στο δεύτερο κορίτσι θα σου πούμε πως μας έλειψαν πολύ οι ατάκες της.

Η 18χρονη νικήτρια του GNTM δεν ανανεώνει και πολύ συχνά το Instagram account της ώστε να τη βλέπουμε πιο συχνά, έκανε όμως σήμερα ένα story και ήταν και το καλύτερο από όλα, αφού την είδαμε να ποζάρει, παρέα με την περσινή νικήτρια Ειρήνη Καζαριάν. Τα δύο κορίτσια συμμετείχαν σε ένα fashion show με νυφικά, στο πλαίσιο του Bridal Week 2020 στο Ζάππειο, κι εκεί είδαμε επίσης και τις Χαρά Παππά και Κέισι Μίζιου.



Τα κορίτσια του Greece’s Next Top Model έκλεψαν τις εντυπώσεις, όμως εμείς εστιάσαμε στις δύο νικήτριες και στο πόσο όμορφες ήταν στη φωτογραφία που ανέβασε η Άννα Μαρία στο Instagram account της. Με το νυφικό ήταν επίσης υπέροχες και γι’ αυτό πρέπει να δεις και το βίντεο στο οποίο και απαθανατίστηκαν να ποζάρουν μαζί φορώντας τα νυφικά τους.