Ο Gerard Butler έγινε κι αυτός φανατικός του Twilight

Ο Gerard Butler έγινε κι αυτός φανατικός του Twilight

Με έναν, ωστόσο, πιο αντρικό, βαρβάτο, ερωτικό αν θέλετε, τρόπο.

Όχι, ο διάσημος Σκωτσέζος ηθοποιός δεν αγόρασε το dvd box-set της ταινίας, ούτε τη σειρά βιβλίων της Stephenie Meyer, ούτε καν ένα t-shirt με τυπωμένη τη φάτσα του Robert Pattinson. Αντιθέτως, ήρθε πιο κοντά στον μύθο του «Twilight» με τον δικό του, αντρίκιο τρόπο.

Ο Butler φαίνεται πως βγαίνει με μια εκ των πρωταγωνιστών της διάσημης ταινίας βρικολάκων, την Ashley Greene, η οποία υποδύεται την Alice Cullen. Οι δυο τους εθεάθησαν τις μικρές ώρες της νύχτας στο club Boom Boom Room της Νέας Υόρκης, σε τρυφερές περιπτύξεις.

Πηγές λένε πως ο Butler είχε συνεχώς το χέρι του γύρω από τον ώμο της και η χημεία μεταξύ τους ανέβαζε την θερμοκρασία στον χώρο, μέχρι μάλιστα που κάποια στιγμή ο ηθοποιός έβαλε το χέρι του στον πισινό της Greene και το άφησε εκεί να ξαποστάσει.

Πιθανότατα να είναι άλλη μια περιπέτεια για τον Butler, που πλέον οι παπαράτσι δεν τον προλαβαίνουν στην εναλλαγή συντρόφων –αληθινών και μη, η αλήθεια όμως είναι πως δύσκολα ξεμπλέκεις με ένα βαμπίρ. Ας ρωτήσει και την Kristen Stewart.