Βρέθηκε η αιτία του Megxit και δεν φαντάζεσαι ποια είναι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Βρέθηκε η αιτία του Megxit και δεν φαντάζεσαι ποια είναι

Σε μαύρο χάλι ο Harry

Μια ακόμη μέρα ξημερώνει που ασχολούμαστε με το Megxit, με το βράδυ της Δευτέρας να κλείνει με την ανακοίνωση τελεσίγραφο της βασίλισσας Ελισάβετ, μετά τη συνάντηση που είχε στο Sandrigham με τους εγγονούς και τον γιο της, Κάρολο. Η ανακοίνωση δεν λέει τίποτα καινούργιο, πέρα από σημάδια συμπόνοιας και κατανόησης στην επιλογή των Sussexes, τελειώνει όμως με ένα τελεσίγραφο, με τη μονάρχη να ζητάει τις τελικές αποφάσεις του ζευγαριού μέσα στις επόμενες ημέρες.

Κι όσο διαβάζαμε την ανακοίνωση της Ελισάβετ, σε ένα άλλο δημοσίευμα εχθές αποκαλυπτόταν η πραγματική αιτία του Megxit, η οποία και δεν φαντάζεσαι ποια είναι. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα λοιπόν ο πρίγκιπας Harry φέρεται να είναι πληγωμένος μετά την παραίτηση από τη βασιλική οικογένεια, όμως η σύζυγός του Meghan Markle φαίνεται να είναι αυτή που πίεσε τα πράγματα για το Megxit, καθώς το να είναι royal φαινεται πως δεν δούλεψε σε εκείνη όπως θα ήθελε.

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου «ο Harry εξακολουθεί να βασανίζεται στην ιδέα ενός μόνιμου διαλείμματος και ελπίζει να του δοθεί μερική ανάμειξη στα κοινά. Η δούκισσα του Sussex από την άλλη είναι αποφασισμένη να φύγει, αφήνοντας τον σύζυγό της διχασμένο», αναφέρει μια πηγή στην εφημερίδα.

«Ο Harry είναι υπό έντονη πίεση και πρέπει να επιλέξει, είναι λυπηρό. Αγαπά τη βασίλισσα, αγαπά αυτή τη χώρα, αγαπά όλα τα στρατιωτικά του πράγματα. Νομίζω ότι θα σπάσει η καρδιά του πραγματικά εάν φύγει. Δε νομίζω πως είναι αυτό που πραγματικά θέλει», πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Παραμένει άγνωστο από που αντλεί η πηγή τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες αυτές, όμως ο Harry έχει πει στο παρελθόν πως θα ήθελε να ζήσει μια πιο απλή ζωή και πως πάντα θα κάνει ότι μπορεί για να προστατέψει την οικογένειά του. Επομένως αμφιβάλλουμε αν όλες αυτές οι δηλώσεις της πηγής έχουν υπόσταση και αν η Meghan ήταν αυτή που παρακίνησε τον Harry.