Δες πώς ήταν πριν από 20 χρόνια η Δανάη Μπάρκα

Δες πώς ήταν πριν από 20 χρόνια η Δανάη Μπάρκα

Πιστεύεις έχει αλλάξει καθόλου;

Η Δανάη Μπάρκα είναι ένα από τα κορίτσια της ελληνικής showbiz που θαυμάζουμε και λατρεύουμε για τον αυθορμητισμό, το χιούμορ και την αυτοπεποίθηση της. Δεν έχει πρόβλημα να τσαλακώνεται, αυτοσαρκάζεται με τον εαυτό της, και μαζί με τη μητέρα της αποτελούν το πιο τρελό δίδυμο που κυκλοφορεί στο Instagram account.

Η Βίκυ Σταυροπούλου λατρεύει την κόρη της, και όπως και η ίδια είπε χαρακτηριστικά σε σχόλιο στο Instagram, η Δανάη είναι το όνειρο κάθε μάνας. Οι δυο τους είναι ότι καλύτερο μπορείς να χαζέψεις στο Instagram σου, και αλήθεια θα γελάσεις με την καρδιά σου αν τις ακολουθήσεις.

Η ηθοποιός μάλιστα ανέβασε εχθές στο account της μία φωτογραφία της Δανάης πριν από 20 χρόνια ακριβώς και θα πάθεις πλάκα με το πόσο γλυκάκι είναι. Στη φωτογραφία απαθανατίζεται η μικρή Δανάη στην αγκαλιά της κολλητής της Βίκυς Σταυροπούλου, Γωγώς, όπως η ίδια έγραψε.

«20 χρόνια πριν. Το Δαναάκι μου και η κολλητή μου. Η Δανάη μεγάλωσε, η Γωγώ όχι», έγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου στο caption που συνόδευσε το story της. Η Δανάη πραγματικά έχει μεγαλώσει και είναι ένα υπέροχο κορίτσι, όμως και πριν από 20 χρόνια ήταν ένα κουκλάκι ζωγραφιστό. Και μπορεί τα χρώματά της να άλλαξαν αφού εκεί είναι καστανόξανθη, το βλέμμα της όμως έμεινε ίδιο.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.