Bradley Cooper: Ξανά ερωτευμένος με διάσημη ηθοποιό; (photos)

Bradley Cooper: Ξανά ερωτευμένος με διάσημη ηθοποιό; (photos)

Οι πληροφορίες αυτό υποστηρίζουν πάντως

Το 2019 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά για το διάσημο ηθοποιό, τουλάχιστον όχι στα προσωπικά του. Και ενώ βρέθηκε στο επίκεντρο για την ταινία που σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε αλλά και για την αμφιλεγόμενη και μυστηριώδη σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του, η προσωπική του ζωή δέχτηκε ισχυρό πλήγμα μιας και αποφάσισε να ακολουθήσει δρόμους χωριστούς με τη σύντροφο και μητέρα του παιδιού του.

Αναφερόμαστε, σε περίπτωση που δεν το κατάλαβες, στον Bradley Cooper, ο οποίος αυτή την περίοδο απολαμβάνει την επιτυχία του Joker, μιας και είναι ένας από τους παραγωγούς της ταινίας.

Όσον αφορά στα προσωπικά του, και αφού το υποτιθέμενο ειδύλλιο με την Lady Gaga, ξεφούσκωσε πριν καλά καλά φουσκώσει, παραμένει μόνος του, με μοναδική γυναικεία συντροφιά την κορούλα του Lea, που απέκτησε με την Irina Shayk.

Η μοναξιά όμως μάλλον ανήκει στο παρελθόν, μιας και τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες περί… ειδυλλίου του star με επίσης διάσημη ηθοποιό. Μάλιστα ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε σε άκρως… ερωτική ατμόσφαιρα, σε εκδήλωση στο Beverly Hills, έναν περίπου μήνα πριν.

Σε ποια διάσημη και όμορφη ηθοποιό αναφερόμαστε; Δες την παρακάτω gallery: