Η πρεμιέρα του MasterChef και η λεπτομέρεια που δεν ήξερες για το reality μαγειρικής

Η πρεμιέρα του MasterChef και η λεπτομέρεια που δεν ήξερες για το reality μαγειρικής

Αυτό δεν το περίμενες

Το Greece’s Next Top Model ολοκληρώθηκε, το MasterChef επιστρέφει δυναμικά, κι εμείς προετοιμαζόμαστε για νέες γαστρονομικές γεύσεις και όχι μόνο. Άσε που φέτος μπορεί να μάθουμε επιτέλους και τι είναι το κουλί. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, φόρεσαν τις ποδιές τους και είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τους νέους επίδοξους chef.

Η πρεμιέρα του reality μαγειρικής έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις εννέα το βράδυ, και δεν θα σου το κρύψουμε ανυπομονούμε για τις οντισιόν. Μέσα από την εκπομπή στη Φωλιά του Κου Κου, μάθαμε την πληροφορία της πρεμιέρας, όμως μάθαμε και κάτι ακόμη που δεν ξέραμε και που μας ξάφνιασε.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ το τρέιλερ που προβλήθηκε 8 μήνες μετά τον τελικό του MasterChef 3, που ανέδειξε νικητή τον Μανώλη Σαρρή, έχει γίνει viral. Και θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, το φετινό τρέιλερ έχει τα πενταπλάσια views από το αντίστοιχο του MasterChef 3.

Την πρώτη εβδομάδα προβολής μάλιστα θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες όχι ένα, αλλά τρία επεισόδια. Το reality που περιμένεις πως και πως εδώ και καιρό επιστρέφει τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 21:00 στο STAR, κι εσύ πρέπει να προετοιμαστείς κατάλληλα.