Η Βάλια από το «Καφέ της Χαράς» αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το επίθετό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Βάλια από το «Καφέ της Χαράς» αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το επίθετό της

Τι συμβαίνει με αυτό;

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε, και όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής, ήρθε για να μείνει. Σήμερα είναι Παρασκευή και φυσικά οτιδήποτε κι αν έχεις κανονίσει να κάνεις, να το κάνεις μετά τις 10 το βράδυ, γιατί σήμερα έχει καινούργιο επεισόδιο και δεν γίνεται να το χάσεις. Είναι το καλύτερο remake που έχει γίνει ever και πλέον χαιρόμαστε για έναν ακόμη λόγο όταν έρχεται η Παρασκευή.

Η Βάλια και ο Μανωλάκης (aka Έφη Ρασσιά και Πάρις Σκαρτσολιάς) βρέθηκαν εχθές καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για όλα. Δεν ξέρουμε ακόμη αν ο Μάνος πλέον θα καταλήξει με τη Βάλια, όμως για την ώρα εκείνος θα σταθεί στο πλευρό της για να εκπληρώσει εκείνη τους στόχους της με το Καφέ.

Όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην παιδική της ηλικία και πως ένιωσε σαν παιδάκι που έπρεπε να πηγαίνει σχολείο και να κάνει και γυρίσματα, εκείνη αναφέρθηκε στον θείο της, Χάρη Ρώμα, ο οποίος είναι αδερφός της μητέρας της. Κι εκεί σχολίασε και το επίθετό της.

Η νεαρή ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει κρατήσει το επίθετο της μητέρας της και του θείου της (aka Ρασσιά). Πιο συγκεκριμένα είπε: «Η μητέρα μου ήθελε το ένα της παιδί να έχει το δικό της επίθετο, κάτι που θεωρούσε πολύ δίκαιο. Ο μπαμπάς μου είναι ανοιχτόμυαλος και το δέχτηκε, δεν είχε τέτοιο πρόβλημα».

Απίστευτο έτσι; Δες το βίντεο παρακάτω και άκου όσα είπε.