Επιτέλους έχουμε το πρώτο update στη σχέση Justin Timberlake-Jessica Biel

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους έχουμε το πρώτο update στη σχέση Justin Timberlake-Jessica Biel

Σχεδόν δύο μήνες μετά

Ήταν τέλη Νοεμβρίου όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Justin Timberlake με την συμπρωταγωνίστριά του σε περιπτύξεις που δεν έδειχναν και τόσο φιλικές. Ο ηθοποιός βέβαια ήταν υπό την επήρεια αλκοολούχων ουσιών, και όπως ο ίδιος σχολίασε έπειτα από μερικά εικοσιτετράωρα, δεν συνέβη απολύτως τίποτα με την Alisha Wainwright και δεν τίθεται κανένα θέμα απιστίας.

Η Jessica Biel επίσημα δεν πήρε ποτέ θέση για το σκάνδαλο, πηγή από το κοντινό της περιβάλλον όμως ανέφερε πως η ηθοποιός στηρίζει απόλυτα τον σύζυγό της και δεν πιστεύει πως έχει διαπράξει απιστία. Κι εκεί που εχθές αναρωτιόμασταν τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσά τους αφού εδώ και περίπου έναν μήνα κανένας δεν έχει δώσει ένα σημείο ζωής στα social media, έχουμε επιτέλους το πρώτο update.

Ένα update που σίγουρα μας λέει πολλά για τη σχέση τους και για όσα συμβαίνουν μεταξύ τους. Η Jessica Biel, ανέβασε πριν από λίγη ώρα στο Instagram account της και ο Justin Timberlake φυσικά ήταν εκεί για να κάνει το καλύτερο σχόλιο για την αγαπημένη του Jessica.

Η ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία της από την εφηβική –υποθέτουμε- ηλικία της με τον τραγουδιστή να της σχολιάζει, αποδεικνύοντάς μας πως όλα είναι τέλεια μεταξύ τους. Η Jessica Biel σε αυτή τη φωτογραφία πάντως είναι πανέμορφη, και αν τη συγκρίνουμε με το σήμερα, μοιάζει σαν να μην έχει περάσει ούτε ένα λεπτό από πάνω της.

Δες στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία και το σχόλιο του Justin.