H Pamela Anderson στα 52 της κάνει το τρέξιμο του Baywatch και «ρίχνει» το Internet (video)

H Pamela Anderson στα 52 της κάνει το τρέξιμο του Baywatch και «ρίχνει» το Internet (video)

Η εκρηκτική ηθοποιός αναβιώνει μία από τις σκηνές του Hollywood που έχουν αφήσει ιστορία.

Θυμάσαι τις σκηνές με το περίφημο «Baywatch run» που έκαναν τα κορίτσια της σειράς; Η αλήθεια είναι ότι από τότε που προβλήθηκε το σόου, είτε το παρακολουθούσες είτε όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τις ξέρεις, αφού είχαν γίνει σήμα-κατατεθέν του καναλιού κι ένας από τους λόγους που ο ανδρικός πληθυσμός βρισκόταν ευλαβικά συντονισμένες στους δέκτες του.

Η Pamela Anderson, συγκεκριμένα, ήταν το μεγαλύτερο αστέρι της σειράς και, για να σου φρεσκάρουμε και λίγο τη μνήμη, πάρε μία βαθιά ανάσα και δες αυτό το βίντεο:




Ναι, ακριβώς, τα λόγια είναι περιττά όταν έχεις να κάνεις με τέτοιες εικόνες. Ωστόσο και παρά το ότι αυτήν τη στιγμή η ηθοποιός διανύει το 52ο έτος της ηλικίας της, αποφάσισε να αναβιώσει την εικονική στιγμή σχεδόν 30 χρόνια μετά και, όχι μόνο το έκανε αλλά και κατάφερε να «ρίξει» το Internet με το πόσο σέξι παραμένει μέχρι σήμερα.

Η συγκεκριμένη απόφαση είχε να κάνει με μία διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας «Unexpected Situations» για το 2020, η οποία γυρίστηκε τον Νοέμβριο του 2019 και το τελικό αποτέλεσμα κυκλοφόρησε χτες.

Ιδού το βίντεο που ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη:




Δες περισσότερο σέξι υλικό της Pamela Anderson στην παρακάτω gallery.