Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston επιτέλους ποζάρουν μαζί στα SAG Awards και το Twitter παραληρεί

Πατούλια Κατερίνα
Ο Brad Pitt και η Jennifer Aniston επιτέλους ποζάρουν μαζί στα SAG Awards και το Twitter παραληρεί

15 χρόνια μετά το διαζύγιο, Pitt και Aniston δεν κρύβουν την αγάπη τους

Μην παρεξηγείς τον ενθουσιασμό μας. Τις τελευταίες ώρες, ζούμε ένα ντεζαβού, όλοι εμείς που ήμασταν πάντα και ξεκάθαρα στην ομάδα #pittaniston. Βλέπεις το πάλαι ποτέ ζευγάρι που πήρε διαζύγιο το 2005 μετά από μόλις 5 χρόνια γάμου, πόζαρε ξανά μαζί και έκανε την καρδιά μας να λιώσει.

Στα χτεσινοβραδινά SAG Awards, ο φακός εντόπισε την τρυφερή αγκαλιά του Brad Pitt με την Jennifer Aniston και οι δυο τους δεν κέρδισαν μόνο από ένα βραβείο SAG αλλά και τις καρδιές μας!
Η δε στιγμή που το ζευγάρι περίπου αγκαλιάζεται στα backstage, με τον Pitt να μην αφήνει την πάλαι ποτέ σύζυγό του να φύγει και να της κρατά επίμονα το χέρι, έγινε viral.
Όπως άλλωστε και η στιγμή από το backstage, όπου ο 56χρονος παρακολουθεί με ενθουσιασμό την στιγμή που η 50χρονη Aniston παραλαμβάνει το δικό της βραβείο επί σκηνής κι εκείνος ομολογεί ένα απίθανο Ουάου!



To ίδιο συνέβη και την στιγμή που ο Pitt παρέλαβε το δικό του βραβείο επί σκηνής και η Aniston βρέθηκε να μην κρύβει το χαμόγελό της, όταν ο Brad έκανε αστεία σχόλια για την προσωπική του ζωή και τις συζύγους του!!!



Η Jennifer κέρδισε το βραβείο καλύτερης ερμηνείας σε δραματική σειρά για την ερμηνεία της στο The Morning Show κι εκείνος πήρε το SAG ως καλύτερος άντρας ηθοποιός Β ανδρικού ρόλου για την ταινία Once Upon A Time In Hollywood.

Εννοείται πως το κοινό, στα social media και ειδικά στο Twitter, έχει κάνει viral την στιγμή που το πάλαι ποτέ ζευγάρι ξανασμίγει κι όλοι απορούν ποια είναι η πραγματική σχέση των δύο πρώην σήμερα και πώς περνάει η Angelina Jolie!