Απαρηγόρητος o πρίγκιπας Harry στην ομιλία του: H Diana, o Archie και η αλήθεια για τους τίτλους

Πατούλια Κατερίνα
Απαρηγόρητος o πρίγκιπας Harry στην ομιλία του: H Diana, o Archie και η αλήθεια για τους τίτλους

Μια συγκινητική ομιλία έκανε ο Harry και ξεκαθάρισε τι θα συμβεί στο μέλλον του

Ξεκαθάρισε την κατάσταση με τους τίτλους και τα βασιλικά καθήκοντά του ο πρίγκιπας Harry, στην ομιλία που έκανε στο event της οργάνωσης Sentebale, την οποία είχε ιδρύσει ο πρίγκιπας το 2006, μαζί με τον πρίγκιπα Seeiso του Λεσότο και της οποίας σκοπός είναι να βοηθά τα παιδιά και τους νέους που φέρουν τον ιό HIV ή έχουν χάσει τους γονείς τους από ιό στη Νότιο Αφρική.

Εμφανώς συγκινημένος, μιας και αυτή είναι μία από τις τελευταίες ομιλίες που κάνει, ο πρίγκιπας Harry δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός πως παρά την θέλησή του, αναγκάζεται να αφήσει όλες τις οργανώσεις και όλους τους οργανισμούς που έφτιαξε και τις οποίες πατρονάρει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Harry «έσπασε» τονίζοντας πως σχετικά με όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες εβδομάδες, νιώθει μόνο μεγάλη λύπη που έπρεπε να φτάσει σε αυτό το σημείο και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Η απόφαση που πήρα για χάρη της συζύγου μου να αποχωρήσω, δεν έγινε με ελαφρά την καρδία. Πέρασαν πολλοί μήνες συζητήσεων και πολλά χρόνια δοκιμασιών».

Τι ακριβώς αποκάλυψε ο Harry στην ομιλία του:

  1. Ο Harry μίλησε όχι σαν πρίγκιπας αλλά ούτε σαν δούκας και ξεκαθάρισε πως σε όλη του την ζωή ήθελε να βρει μια γυναίκα που να τον κάνει ευτυχισμένο και να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Σε ένα αρκετά συγκινητικό σημείο, ο 35χρονος είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαι ο ίδιος άνθρωπος που βλέπετε να μεγαλώνει 35 χρόνια τώρα αλλά με μια πιο ξεκάθαρη προοπτική. Η Βρετανία είναι το σπίτι μου και την αγαπώ κι αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Μεγάλωσα νιώθοντας την στήριξή σας και είδα πως υποδεχτήκατε τη Meghan με ανοιχτή αγκαλιά. Επιτέλους, ο δεύτερος γιος της Diana ερωτεύτηκε. Ξέρω ότι με εμπιστεύεστε και καταλάβατε πως η γυναίκα αυτή μοιράζεται τις ίδιες αρχές με μένα και είναι και σήμερα η γυναίκα που ερωτεύτηκα. Κάναμε τα πάντα για να διατηρήσουμε τον ρόλο μας σε αυτή τη χώρα με υπερηφάνεια. Όταν παντρευτήκαμε, ήμασταν ενθουσιασμένοι και γεμάτοι ελπίδα να προσφέρουμε. Για το λόγο αυτό νιώθω τεράστια λύπη που φτάσαμε ως εδώ. Ξέρω ότι δεν ήμουν πάντα σωστός αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ».



Τι αποκάλυψε ο Harry για την απόφαση της βασίλισσας να τον παύσει από όλα τα καθήκοντά του και τι είπε για τον γιο του που δεν γνωρίζαμε! Δες τα στην παρακάτω gallery.