Η Crystal Harris δεν άντεξε τα κουνελάκια του Hugh Hefner

Η Crystal Harris δεν άντεξε τα κουνελάκια του Hugh Hefner

Και γι αυτό η νύφη το έσκασε. 

Το 25χρονο μοντέλο που επρόκειτο να παντρευτεί τον 85χρονο μεγιστάνα του Playboy και την τελευταία στιγμή άλλαξε γνώμη δήλωσε πως ένιωθε άβολα που ο μέλλων σύζυγός της είχε κι άλλες γυναίκες στη ζωή του. Μάλιστα δήλωσε πως ανέκαθεν είχε αντίρρηση μια που ο γλυκούλης της ο Hugh δεν πιστεύει στη μονογαμία αλλά είχε απαντήσει θετικά στην πρόταση γάμου του μόνο και μόνο επειδή της την είχε κάνει ενώ κάμερες τους τραβούσαν και φωτογράφοι τους φωτογράφιζαν.

Μιλώντας στο αμερικάνικο τηλεοπτικό show «Entertainment Tonight» είπε: «Δεν ήμουν η μοναδική γυναίκα στη ζωή του Hef. Η καρδιά μου δεν ένιωθε καλά να τον παντρευτώ γιατί ο γάμος είναι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Αυτό δεν ίσχυε στη σχέση μας. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Ο Hef μου ζήτησε να τον παντρευτώ μπροστά σε τρεις κάμερες και έναν φωτογράφο. Νόμιζα πως ήταν κάτι που ήθελα».

Ο Hugh, πάντως, δεν πτοήθηκε. Ξεπέρασε τον χωρισμό αγκαλιά με τα αγαπημένα του κουνελάκια, βλέποντας ταινίες και πίνοντας σαμπάνιες, όπως ενημέρωσε όλους μας στο twitter.