Οι γκαφατζήδες του Hollywood

Οι γκαφατζήδες του Hollywood

Δεν είναι ένας και δύο, αλλά οι συγκεκριμένοι celebrities ήταν αυτοί που τους τελευταίους μήνες μας άφησαν έκπληκτους με τους τρόπους τους. Ή μάλλον, την έλλειψη αυτών.

spl234216_003
spl263915_003
spl264257_017
spl284241_001
spl220043_010
spl279208_002
spl262670_009

Οι γκάφες στον λαμπερό και καλογυαλισμένο πλανήτη του Hollywood είναι ένα συχνό φαινόμενο, είτε αυτές έχουν αμελητέα επιρροή στον χώρο, είτε φέρνουν τα πάνω κάτω και καταφέρνουν να μείνουν για πάντα στην –κίτρινη- ιστορία. Σε αυτή τη μικρή καταγραφή, δεν θα προσπαθήσουμε να τις μετρήσουμε όλες, αυτό θα ήταν αδύνατο, αλλά θα μείνουμε σε αυτές που έγιναν πρόσφατα και για χάρη τους σπαταλήθηκαν αρκετές ποσότητες μελανιού, κανονικού και ηλεκτρονικού. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, και οι celebrities, άνθρωποι είναι. Όχι και τόσο εύστροφοι, μερικές φορές.



Η Katy Perry, ο Russell Brand και οι Ιαπωνικές Αρχές

Η καημένη η Perry το μόνο που ήθελε ήταν να φέρει τον άντρα της στην Ιαπωνία και να τον ξεναγήσει στο Τόκιο, την πιο αγαπημένη της πόλη στον κόσμο, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της. Αφού τον ξεσήκωσε από την Αμερική και τον έβαλε να κάνει μαζί της το μισό γύρο του κόσμου, με το που πάτησαν πόδι στην Ιαπωνία ο Brand συνελήφθη από τις Ιαπωνικές Αρχές και απελάθηκε με συνοπτικές διαδικασίες από την χώρα, λόγω προηγούμενων λογαριασμών που είχαν να κάνουν κυρίως με το καυστικό χιούμορ του. Η Perry μπορεί να τουίταρε θυμωμένες και απογοητευμένες ατάκες στον λογαριασμό της στο twitter, συνέχισε όμως ακάθεκτη τις συναυλίες της. Θα έλεγε κανείς πως μια σύζυγος θα έπρεπε να ξέρει λίγο καλύτερα το παρελθόν του άντρα της.



Η μεγάλη οικογένεια του Arnold Schwarzenegger

Ήταν ο ήρωας της Αμερικής, ο περήφανος σύζυγος της Maria Shriver και ο αμέμπτου ηθικής σεβάσμιος Κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, μέχρι που έγινε γνωστό πως η «άγια» προσωπογραφία που του έφτιαχναν όλα τα μέσα τόσα χρόνια, δεν ανταποκρινόταν στη πραγματικότητα. Ο Arnie πλέον δεν έχει μούτρα να βγει στον έξω κόσμο, μετά την αποκάλυψη πως τα τελευταία δέκα, τουλάχιστον, χρόνια, διατηρούσε παράλληλη σχέση με την οικιακή του βοηθό Mildred Baena. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν μαθεύτηκε πως το παράνομο ζευγάρι είχε αποκτήσει και έναν γιο, ο οποίος μάλιστα γεννήθηκε με μια εβδομάδα διαφορά από τον μικρότερο γιο του Schwarzenegger με την Shriver. Ο Arnie έμεινε μόνος του, με τη γυναίκα του να καταθέτει αίτηση διαζυγίου και τα παιδιά του να μην θέλουν να τον δουν μπροστά τους, και μόνη του συντροφιά τα αγαπημένα του κουβανέζικα πούρα.



Τα μεθύσια της Estella Warren
Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία σταρ που συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Αντί όμως η Estella Warren, ηθοποιός και καταξιωμένο μοντέλο, να το αντιμετωπίσει σαν κυρία, να βγάλει την mugshot της, να πληρώσει το πρόστιμο και να συνεχίσει τη ζωή της, όπως τόσοι και τόσοι, αποφάσισε να αναπαραστήσει σκηνές από το Prison Break. Κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες της και να το σκάσει από το αστυνομικό τμήμα, μόνο και μόνο όμως για να την κυνηγήσουν και να την συλλάβουν λίγα μέτρα παρακάτω, και να την οδηγήσουν πίσω στη φυλακή. Έτσι, κατάφερε να τις καταλογιστούν ποινές όχι μόνο για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αλλά και για το κακούργημα τις διαφυγής από τις αρχές. Ελπίζουμε να ήταν ακόμα μεθυσμένη όταν της ήρθε αυτή η ιδέα, διαφορετικά, αν ήμασταν στη θέση της, θα ανησυχούσαμε αρκετά για το επίπεδο του IQ μας.



Η Christina Aguilera και η ανάγκη της για διασκέδαση
Όταν είσαι μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες στον κόσμο, με μεγάλη καριέρα στον χώρο της μουσικής και, τελευταία, του κινηματογράφου, όλες οι πόρτες του Hollywood και των «καυτών» πάρτι του είναι ανοιχτές 24/7. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό για την Christina Aguilera, η οποία ήθελε σώνει και καλά να πάει στο πάρτι των 40ων γενεθλίων του ηθοποιού Jeremy Renner, παρά το γεγονός πως δεν ήταν προσκεκλημένη. Πήρε τον σύντροφό της Matt Rutler και μπούκαραν με το ζόρι στο πάρτι, όπου και αποτελείωσαν το ήδη εμφανές μεθύσι τους. Επειδή όμως ρόδα είναι και γυρίζει, λίγες μέρες και αρκετά παρόμοια περιστατικά μετά, το ζευγάρι συνελήφθη από τις αρχές με την κατηγορία της δημόσιας μέθης.



Ο βίος και η πολιτεία του Charlie Sheen
Το πιο πιθανό είναι πως ήδη έχετε βαρεθεί να διαβάζετε για τις γκάφες και την παρανοϊκή συμπεριφορά του Charlie Sheen που, προφανώς, δεν γνωρίζει τι θα πει πάτος, η τελευταία του όμως δήλωση ήρθε για να δώσει μια ακόμα αφορμή στους απανταχού ψυχιάτρους, για να συντάξουν μια ομαδική δήλωση που θα τον καθιστά και επισήμως παράφρονα, ώστε να τον στείλουν σε κάποιο ερημονήσι και να ησυχάσουμε μια και καλή. Ο ηθοποιός, λοιπόν, δήλωσε πως όχι μόνο δεν έπρεπε να απολυθεί από το «Two and a Half Men», αλλά άξιζε και αύξηση της τάξης του 50%, λόγω του ότι βρίσκεται υπό την επήρεια ενός ναρκωτικού με το όνομα «Charlie Sheen», διαθέτει «το DNA του Άδωνη» και στις φλέβες του τρέχει το περίφημο, πλέον, «αίμα του τίγρη». Και εις άλλα με υγεία.



Οι απαιτήσεις του Mel Gibson
Εμείς τα είχαμε πει πως ο ρόλος του, λίγο παρανοϊκού, λίγο τρελού, λίγο σεξομανή αστυνομικού Martin Riggs στο «Φονικό Όπλο» ήταν βγαλμένος μέσα από τη ζωή του διάσημου ηθοποιού, αλλά δεν μας ακούγατε. Να λοιπόν που μια –ακόμα- απόδειξη είδε το φως της δημοσιότητας και αποκάλυψε κρυφές πτυχές, και βίτσια ενδεχομένως, του Mel Gibson. Όταν ένα βράδυ ο ηθοποιός περίμενε την, τότε, φιλενάδα του, Oksana Grigorieva στο τζακούζι του σπιτιού του και αυτή πήγε για ύπνο, ο Gibson τρελάθηκε και άρχισε να εκτοξεύει βρισιές και βλαστήμιες σε κατάσταση παράκρουσης, κατηγορώντας την πως τόλμησε να πάει για ύπνο πριν τον «ικανοποιήσει», και πως κανένας δεν μπορεί να μπει στο τζακούζι του αν πρώτα ο ίδιος δεν έχει «ικανοποιηθεί» όπως επιθυμεί. Το ξέσπασμα του καταγράφηκε σε ηχητικό αρχείο το οποίο διέρρευσε στο διαδίκτυο και έκτοτε ο μόνος που χαίρεται το τζακούζι είναι ο ίδιος ο ηθοποιός. Ανικανοποίητος κάθε φορά, κατά πάσα πιθανότητα.



Η Lindsay Lohan. Σκέτο.
Ολόκληρη η ζωή της LiLo έχει καταντήσει να είναι μια μεγάλη γκάφα, αλλά ας μην μείνουμε εκεί. Το τελευταίο κατόρθωμα της ταλαίπωρης celebrity δεν παρέκκλινε και πολύ από τις προηγούμενες «χρυσές επιτυχίες» της, καθώς η κλεπτομανία της LiLo βγήκε για άλλη μια φορά στην επιφάνεια. Η ηθοποιός βρισκόταν στο μπαρ 1Οak της Νέας Υόρκης, ενώ ήδη βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό επειδή είχε κλέψει ένα περιδέραιο αξίας $2.500, και όταν έφυγε φορούσε τη γούνα της, επίσης party animal περσόνας, Maria Markova. Αρκετές μέρες μετά, η γούνα επιστράφηκε στην Markova, σκισμένη και ποτισμένη με τη μυρωδιά τσιγάρου και αλκοόλ. Επόμενο ήταν η Markova να μηνύσει την Lohan για κλοπή και φθορά περιουσίας, μιας και το γούνινο παλτό στοίχιζε κάτι παραπάνω από $12.000.