Ο Thomas Markle μίλησε για το Megxit και σχεδόν «έθαψε» την κόρη του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Thomas Markle μίλησε για το Megxit και σχεδόν «έθαψε» την κόρη του

Είχε όμως δίκιο πιστεύεις;

Το Megxit είναι πλέον οριστικό και η βασίλισσα Ελισάβετ πριν από τέσσερις ημέρες έβγαλε την οριστική απόφαση ανακοίνωση για το τι θα γίνει με τον Harry και τη Meghan Markle. Ο πρίγκιπας Harry πριν από ένα εικοσιτετράωρο έφτασε στον Καναδά και η Meghan εθεάθη σε βόλτα στο δάσος με τον Archie Harrison πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη από κάθε άλλη φορά. Πριν από μία εβδομάδα μάθαμε πως ο Thomas Markle βρίσκεται στην υπερασπιστική γραμμή της Mail on Sunday προς τη μήνυση που είχαν καταθέσει οι Sussexes πριν από μερικούς μήνες για το γράμμα που η δούκισσα είχε στείλει στον πατέρα της.

Τώρα ο Thomas Markle μιλά επιτέλους για το Megxit δίνοντας έμφαση στην επιλογή της κόρης του και κατακεραυνώνοντας τις αποφάσεις της. Η Daily Mail κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ και σε ένα clip ο πατέρας της πρώην ηθοποιού αναφέρθηκε στο Megxit λέγοντας πως είναι τρομερά απογοητευμένος.

«Είναι πολύ απογοητευτικό για εμένα που η Meghan και ο Harry χωρίστηκαν από τη βασιλική οικογένεια, επειδή στην πραγματικότητα απέκτησε το όνειρο κάθε κοριτσιού. Κάθε νέο κορίτσι θέλει να γίνει πριγκίπισσα, εκείνη το κατάφερε και τώρα το πετάει. Φαίνεται σα να το κάνει όλο αυτό για τα λεφτά», ανέφερε αρχικά ο Thomas και συνέχισε:

«Δεν ξέρω τι ακριβώς ψάχνουν και δεν ξέρω αν και οι ίδιοι ξέρουν τι ακριβώς ψάχνουν και τι θέλουν να κάνουν. Όταν παντρεύτηκαν έδωσαν μια υπόσχεση και έλαβαν μια υποχρέωση. Και η υποχρέωση ήταν να είναι μέρος της βασιλικής οικογένειας και να εκπροσωπούν τους royals. Και θα ήταν ανόητο να μην το κάνουν. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα, μακροβιότερα θεσμικά όργανα. Το καταστρέφουν, το κάνουν νε φαίνεται φθηνό, το κάνουν να φαίνεται κακό. Τους μετατρέπουν σε μία εταιρεία με μια κορώνα. Είναι κάτι γελοίο και δεν πρέπει να το κάνουν αυτό», συμπλήρωσε ο Thomas.

Από τις δηλώσεις αυτές πάντως δεν φαίνεται να είναι και πολύ ενθουσιασμένος με την απόφαση της κόρης του.