Ειδικοί ανέλυσαν τη γλώσσα σώματος ανάμεσα σε Pitt και Aniston και ξέρουμε πια την αλήθεια

Πατούλια Κατερίνα
Ειδικοί ανέλυσαν τη γλώσσα σώματος ανάμεσα σε Pitt και Aniston και ξέρουμε πια την αλήθεια

Το reunion των Pitt- Aniston έχει κάνει όλον τον πλανήτη να απορεί

Τα φετινά βραβεία SAG μας χάρισαν την συγκίνηση να δούμε μια θερμή στιγμή, ένα άτυπο reunion ανάμεσα στους δύο πάλαι ποτέ συζύγους, την Jennifer Aniston και τον Brad Pitt.

Τα memes πολλά, τα stories περισσότερα και η λαχτάρα του κόσμου σε όλον τον πλανήτη, να δούμε και πάλι μαζί τους δύο χολιγουντιανούς αστέρες, μάλλον έχει μετατραπεί σε φρενίτιδα πια.

Εδώ έρχεται η ειδικός στη γλώσσα του σώματος Lillian Glass, η οποία για λογαριασμό της Post ανέλυσε τον τρόπο που ήρθαν κοντά ο 56χρονος γόης και η 50χρονη σταρ.

Η ειδικός επιμένει λοιπόν πως η φλόγα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν έσβησε ποτέ, τα βλέμματα που αντάλλαξαν είναι σαν μαγνήτες που προσπαθούν να έρθουν κοντά και το συναίσθημα είναι αμοιβαίο.



Ο ένας ήταν συντονισμένος στο βλέμμα του άλλου ενώ τη στιγμή της αγκαλιάς, το χέρι της Aniston φαίνεται να ακουμπά στον κορμό του ενώ ο Pitt φαίνεται να κρατά με μανία το χέρι της, σαν να μην θέλει να την αφήσει. Η Aniston φέρεται να ήθελε αυτή τη σωματική επαφή, αυτήν την επικοινωνία ενώ η ειδικός που έχει γράψει 80 βιβλία για τη γλώσσα του σώματος, επιμένει πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για κάτι παραπάνω στη σχέση των πάλαι ποτέ συζύγων.

Υπήρχε οικειότητα, δεν ένιωθαν παράξενα και είχαν επικοινωνία και σίγουρα κι η Jen ήθελε να γίνει όλο αυτό, παρότι ήταν εκείνη που τελικά έφυγε πρώτη.

Όσο για την στιγμή που ο Pitt βλέπει την απονομή της Aniston από την οθόνη με τα χέρια πιασμένα πίσω, αυτό είναι σημάδι αμηχανίας, τα επιφωνήματά του, δείχνουν ότι την θαυμάζει και νιώθει ενθουσιασμό.