Άννα Μαρία από GNTM: Η απώλεια του μπαμπά της και το αγαπημένο της άθλημα προτού γίνει μοντέλο

Άννα Μαρία από GNTM: Η απώλεια του μπαμπά της και το αγαπημένο της άθλημα προτού γίνει μοντέλο

Ναι δεν λάτρευε μόνο το πιάνο

Την Άννα Μαρία Ηλιάδου τη γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του Greece’s Next Top Model, και ήταν πραγματικά ένα από τα κορίτσια που αγαπήσαμε ιδιαίτερα. Μαζί με την Κάτια ήταν οι νικήτριες του reality και τώρα μαθαίνουμε κάποια πράγματα για εκείνη που δεν ξέραμε.

Η 18χρονη νικήτρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η Φωλιά των Κου Κου, μίλησε για την απώλεια του μπαμπά της, για το πιάνο, αλλά και το αγαπημένο της άθλημα. Η Άννα Μαρία είπε πως έχασε τον μπαμπά της όταν εκείνη ήταν μόλις 20 μηνών, με εκείνον να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα στα 34 του.

Ανέφερε πως η μαμά της τη μεγάλωσε με πολύ σωστό τρόπο, που δεν της έλειψε καθόλου η πατρική φιγούρα. Όσο για τα χόμπι της, εκτός από το πιάνο η ίδια δήλωσε πως της άρεσε πολύ το μπάσκετ, αλλά και το ποδόσφαιρο, όπου στο δημοτικό όταν έπαιζε ήταν στη θέση του τερματοφύλακα.

Η νικήτρια του Greece’s Next Top Model μίλησε και για άλλα θέματα της ζωής της, δίνοντάς μας να καταλάβουμε, πόσο πολύ αγαπά και εκτιμά τη μαμά της, που την έχει μεγαλώσει ολομόναχη.

Δες στο βίντεο όλα όσα είπε στον ρεπόρτερ της εκπομπής.