Η Rihanna μόλις χώρισε και ήδη ερωτεύτηκε διάσημο τραγουδιστή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Rihanna μόλις χώρισε και ήδη ερωτεύτηκε διάσημο τραγουδιστή

Όχι δεν σου κάνουμε πλάκα

Ούτε μία εβδομάδα δεν έχει περάσει από την ημέρα που μάθαμε πως η Rihanna και ο δισεκατομμυριούχος φίλος της Hassan Jameel, χώρισαν έπειτα από τρία χρόνια σχέσης. Η 31χρονη τραγουδίστρια και ο Άραβας επιχειρηματίας φίλος της, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους και να μη συνεχίσουν να είναι μαζί.

Και πριν καλά καλά χωρίσει η Rihanna απαθανατίστηκε με διάσημο τραγουδιστή, με τον οποίο δεν τους βλέπεις πρώτη φορά μαζί. Μπορεί ο Drake πρόσφατα να είπε πως η Rihanna δεν ήταν μέρος της ζωής του, όταν θα συνεργαζόταν με τον πρώην της Chris Brown, όμως φαίνεται πως βιάστηκε να μιλήσει, γιατί ο φακός τους απαθανάτισε μαζί στη Yams Day, στη Νέα Υόρκη, ε και δεν έλεγες και πολύ φιλική τη συνάντηση αυτή.

Πόσο μάλλον αν θυμηθείς πόσο τρελά ερωτευμένος ήταν μαζί της ο Drake πριν από μερικά χρόνια. Ο 33χρονος ράπερ πάντα ήθελε να έχει με τη Rihanna κάτι περισσότερο από μία απλή φιλία. Αν θυμάσαι μάλιστα στα MTV VMAs όταν ο Drake έδωσε στη Rihanna το βραβείο της, εξομολογήθηκε επί σκηνής πως ήταν ερωτευμένος μαζί της από τότε που ήταν 22 ετών.



Στη συνέχεια προσπάθησε να τη φιλήσει, με τη Rihanna να μην περιμένει σε καμία περίπτωση την αντίδραση αυτή, και με το φιλί να καταλήγει στο λαιμό της. Είναι λοιπόν δυνατόν αυτή η επανασύνδεση να μην έχει ερωτικό υπόβαθρο;