Βρε λες η Kate Middleton να πέταξε την πιο μεγάλη μπηχτή για την Meghan Markle;

Πατούλια Κατερίνα
Βρε λες η Kate Middleton να πέταξε την πιο μεγάλη μπηχτή για την Meghan Markle;

H ατάκα για την ζωή της μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, κάτι μας θυμίζει

Θυμάσαι που στα πλαίσια του ταξιδιού του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Νότιο Αφρική το φθινόπωρο, η Meghan σχεδόν με δάκρυα στα μάτια μίλησε για το πόσο κανείς δνε την ρώτησε αν είναι καλά μετά την γέννηση του γιου της;



Έχουμε την εντύπωση πως η μόνη που δεν έχει κάνει δήλωση σχετικά με το Megxit, η συνυφάδα Kate Middleton έριξε την σπόντα της με έναν πανέξυπνο τρόπο.

Η 38χρονη Kate, βρέθηκε σε σχολείο στο Cardiff του Wales όπου και μίλησε με γονείς και παιδιά και εγκαινίασε και την ιστοσελίδα με ερωτήσεις για νέους γονείς.

Εκεί, η Middleton μίλησε για την μοναξιά και την αποξένωση που ένιωσε όταν απέκτησε το πρώτο της παιδί:

«Μιλούσα με κάποιες μαμάδες, ήταν η πρώτη χρονιά και είχα μόλις αποκτήσει τον George, ο William δούλευε ακόμα στην αεροπορία και ήρθαμε εδώ με ένα τόσο δα μικρούλι μωρό στην μέση του Anglesey, ήμουν απομονωμένη και αποξενωμένη, δεν είχα την οικογένειά μου κοντά κι εκείνος έκανε και βραδινές βάρδιες και σκέφτομαι τι ωραία θα ήταν να έχω ένα κέντρο όπως αυτό κοντά μου».

Η Kate επισκέφτηκε τον κέντρο Ely and Careau Children's Centre, όπου οι γονείς λαμβάνουν στήριξη. Στην διάρκεια της επίσκεψης αύτης η Kate έπαιξε με παιδιά, αγκάλιασε μωράκια και προώθησε την έρευνα 5 ερωτήσεων.