Αν νόμιζες πως τα γνώριζες όλα έκανες λάθος. Η πραγματική αιτία του Megxit είναι αυτή

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αν νόμιζες πως τα γνώριζες όλα έκανες λάθος. Η πραγματική αιτία του Megxit είναι αυτή

Και ακούγεται και αρκετά λογική

Πριν από τρεις εβδομάδες ο πάλαι ποτέ πρίγκιπας Harry (πλέον γνωστός ως δούκας του Sussex) και η Meghan Markle ανακοίνωσαν την πρόθεση-απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα βασιλικά μέλη της οικογένειας, να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τη βασίλισσα και την Κοινοπολιτεία, χωρίς δημόσιο χρήμα, και να μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα σε Βρετανία και Καναδά.

Μετά από πολύωρες συναντήσεις και συσκέψεις, η βασίλισσα Ελισάβετ πήρε την απόφασή της και λίγες ώρες μετά αναχώρησε για Καναδά. Και ενώ νομίζαμε πως είχαμε μάθει την αιτία του Megxit, νέα δημοσιεύματα αναφέρουν πως είναι άλλη η αιτία και εμείς φυσικά δεν θα σου την κρύψουμε.

Ποιο ήταν αυτό το πράγμα που έκανε τον Harry και τη Meghan να πάρει οριστικά την απόφαση να αποχωρήσουν; Σύμφωνα με το TMZ μετά τη γέννηση του Archie Harrison τον Μάιο του 2019, ο Harry και η Meghan ήθελαν να είναι εντελώς μόνοι τους με τον γιο τους, κάτι που δεν «έκατσε» καλά στον Τύπο. Προφανώς το «τελικό χτύπημα» ήταν η συνεχής κριτική που λάμβανε για μήνες, επειδή ήταν πολύ προστατευτική απέναντι στον Archie, κάτι που περιλάμβανε και την απόφασή τους να κάνουν ιδιωτική τη βάφτιση του τον Ιούλιο.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν επίσης ότι ήταν «εκνευρισμένη για την κάλυψη της βάπτισης και ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους η ίδια και ο Harry αποφάσισαν να τραβήξουν τη σκανδάλη στο Megxit». Μία πηγή πρόσθεσε: «Νομίζουν πως αν ο Βρετανικός λαός δεν συμβάλει στην οικονομική τους κατάσταση, δεν έχει και το δικαίωμα να σχολιάζει την ιδιωτική τους ζωή», το οποίο οκ, δεν το λες και εντελώς λάθος σαν άποψη.