Κι όμως μπορεί να συμβεί! Η Meghan και ο Harry θα πάρουν ξανά τους royal τίτλους τους;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κι όμως μπορεί να συμβεί! Η Meghan και ο Harry θα πάρουν ξανά τους royal τίτλους τους;

Όλα όσα θες να ξέρεις γι’ αυτό το θέμα

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πήραν την απόφαση να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, κάτι που μετά από συζητήσεις οδήγησε στην απόφαση να παραδώσουν τους βασιλικούς τίτλους τους (HRH). Πλέον είναι γνωστοί ως δούκας και δούκισσα του Sussex, χωρίς όμως να υπάρχει το «Αυτού Υψηλότης» μπροστά.

«Υπάρχει όμως μια πιθανότητα το ζευγάρι να πάρει πίσω τους επίσημους royal τίτλους του σε έναν χρόνο», ανέφερε μία πηγή στο People το περασμένο Σάββατο. Οι νέες αλλαγές στους βασιλικούς τους τίτλους θα τεθούν σε ισχύ την άνοιξη και θα διαρκέσουν για ένα χρόνο, όταν η βασιλική οικογένεια θα «εξετάσει τη συμφωνία», πιθανόν από τα ίδια μέλη που συναντήθηκαν για να συζητήσουν σε μια οικογενειακή συνάντηση την περασμένη εβδομάδα: η βασίλισσα Ελισάβετ, ο Κάρολος, ο πρίγκιπας William και ο Harry.



Το παντρεμένο ζευγάρι ωστόσο θα παρευρίσκεται στις βασιλικές εκδηλώσεις κατόπιν πρόσκλησης της βασίλισσας Ελισάβετ. Επομένως έχουμε ακόμη ελπίδες να βλέπουμε πιο συχνά τον Archie, αλλά και να αποκαλέσουμε ξανά με κάθε επισημότητα, πρίγκιπα τον Harry. Υπομονή ως το 2021 λοιπόν, μιας και φαίνεται πως όλα είναι πιθανά στη ζωή αυτή.