Η πρώτη δήλωση της Aniston για τη συνάντησή της με τον Brad Pitt, ήταν ακριβώς αυτή που περίμενες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη δήλωση της Aniston για τη συνάντησή της με τον Brad Pitt, ήταν ακριβώς αυτή που περίμενες

Μήπως γίνεται να τους δούμε ξανά μαζί;

Έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από την ημέρα που η Jennifer Aniston «επανασυνδέθηκε» με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, και ακόμη όλοι παραληρούν με τη συνάντηση αυτή. Και πώς να γίνει διαφορετικά όταν αυτή τη συνάντηση την περιμένουμε σχεδόν δύο χρόνια τώρα.

Αυτή η αγκαλιά και αυτό το πιάσιμο χεριού, έκανε την καρδούλα μας να φτερουγίσει, και αν υπάρχει κάτι που πιστεύουμε ακράδαντα, είναι ότι θέλει πολύ ο ένας τον άλλον. Η Jennifer Aniston ρωτήθηκε για το πώς νιώθει με όλα αυτά που έχουν γραφτεί, και για το ενδιαφέρον του κόσμου και το πώς έχουν τρελαθεί γι’ αυτή την επανασύνδεση.

«Friendly exes» (aka πρώην που είναι φίλοι) τους χαρακτήρισε η δημοσιογράφος, όμως η απάντηση της Jennifer Aniston ήταν λακωνική και to the point. Η 50χρονη ηθοποιός είπε πως όλο αυτό έχει κάνει απίστευτο πανικό, όμως προφανώς δεν είχαν και κάτι άλλο να συζητήσουν και να σχολιάσουν, άρα ήταν λογικό να συμβεί.

Εμείς πάντως θα συμφωνήσουμε μαζί της, γιατί πράγματι έκαναν πανικό και μας χάρισαν τις καλύτερες φωτογραφίες τους 16 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.