H Sarah Jessica Parker αποκάλυψε για πρώτη φορά αν θα επέλεγε τον Aiden ή τον Big αν ήταν η Carrie

Πατούλια Κατερίνα
H Sarah Jessica Parker αποκάλυψε για πρώτη φορά αν θα επέλεγε τον Aiden ή τον Big αν ήταν η Carrie

Επιτέλους, η Sarah Jessica Parker πήρε θέση

Το φινάλε του Sex and the city το 2004, άφησε την Carrie Bradshaw στην αγκαλιά του μεγάλου της έρωτα, τον John άκα Mr Big.

Λίγα χρόνια αργότερα, στην δεύτερη ταινία του Sex And the City, η Sarah Jessica Parker συνάντησε αναπάντεχα στο Άμπου Ντάμπι, τον έτερο μεγάλο της έρωτα, Aidan με τον οποίο και αντάλλαξε ένα φλογερό φιλί.

Δεν είναι αστείο να πούμε πως στις δεκαετίες που κρατάει η μαγεία του Sex and the City, παρακολουθώντας ξανά και ξανά τα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς που άλλαξε τα δεδομένα από το 1998 και την πρώτη της προβολή, δύο είναι οι ομάδες που έχουν δημιουργηθεί.

Team Big και Team Aidan και έρχεται σήμερα η 54χρονη Parker να μας δώσει μια απάντηση, για το ποιον από τους δύο τηλεοπτικούς αγαπημένους της θα επέλεγε αν ήταν η ίδια Carrie στην πραγματική της ζωή.



Μιλώντας στο Podcast των The Bradshaw Boys, η Sarah Jessica δεν μίλησε μόνο για το νέο της κρασί, Invivo X, αλλά και για τον ποιον θα επέλεγε η ίδια:

«Υπάρχει μια απλή και γρήγορη απάντηση, είμαι στην ομάδα του Big, νομίζω επειδή δεν μπορείς να πεις μια ιστορία τόσο μεγάλη όπως αυτή της Carrie με καλύτερο τρόπο από αυτό το φινάλε. Αγαπώ τον Chris North και ένιωσα όμορφα με το φινάλε που μας έδωσε ο Michael Patrick King».

Παρόλα αυτά, η Carrie εξήγησε πως κάθε κορίτσι θα ήταν τυχερό να έχει έναν Aidan στη ζωή του: