Μόλις αποκαλύφθηκε η αιτία του χωρισμού της Rihanna & δεν είναι αυτό που φαντάστηκες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Μόλις αποκαλύφθηκε η αιτία του χωρισμού της Rihanna & δεν είναι αυτό που φαντάστηκες

Τρίτο πρόσωπο δεν υπάρχει στη σχέση αυτή

Μία εβδομάδα ακριβώς έχει περάσει από την ημέρα που μάθαμε για τον χωρισμό της Rihanna από τον δισεκατομμυριούχο Άραβα σύντροφό της. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έγινε γνωστό πως η 31χρονη τραγουδίστρια και ο Hassan Jameel χώρισαν έπειτα από τρία χρόνια, και δεν θα σου το κρύψουμε, κάπως μας σόκαρε η είδηση αυτή.

Δεν τους βλέπαμε αρκετά συχνά σε εξόδους, ούτε ακούγαμε πολλά για τη σχέση τους, όμως πιστεύαμε πως είναι πολύ καλά και αγαπημένοι. Και όταν μετά από τρία χρόνια ακούς για χωρισμό, προφανώς και σκέφτεσαι κάποιου είδους απιστία. Όμως όχι, δεν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στο ζευγάρι και την πραγματική αιτία δεν τη φαντάστηκες σίγουρα.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως χρειάστηκε μια εβδομάδα για να γίνει γνωστή αυτή η αιτία και πλέον γνωρίζουμε το γιατί. Σύμφωνα λοιπόν με τα δημοσιεύματα και με πηγές που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι, η σχέση τους δεν ήταν και τόσο καλή ή μάλλον «ταιριαστή», και αυτό οφειλόταν στις διαφορετικές ζωές τους. «Οι ζωές τους ήταν πολύ διαφορετικές και ήταν αρκετά δύσκολο να συντηρήσουν μία σωστή και υγιή σχέση», ανέφερε κάποιος κοντινός στο People.

Οι fans σοκαρίστηκαν αρκετά με τον χωρισμό αυτό –κι εμείς το ίδιο- κι έχουμε μια απορία. Τρία χρόνια που είναι μαζί, στον τρίτο χρόνο κατάλαβαν πως δεν μπορούν να είναι μαζί; Μήπως συνέβη κάτι άλλο, και η αιτιολογία αυτή είναι απλά μια δικαιολογία για τον κόσμο; Ό,τι και να έχει συμβεί σίγουρα θα το μάθουμε.