Επιτέλους μάθαμε ποιοι είναι οι νονοί του γιου της Meghan Markle και του Harry

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Επιτέλους μάθαμε ποιοι είναι οι νονοί του γιου της Meghan Markle και του Harry

Ποιοι βάφτισαν τον Archie Harrison;

Το Megxit είναι ένα από τα θέματα που μας απασχολεί αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες, όμως πλέον η απόφαση πάρθηκε και για την ώρα η Meghan Markle και ο Harry, βρίσκονται με τον γιο τους στον Καναδά. Και αφού όλα φαίνεται να παίρνουν τον δρόμο τους, θα αφήσουμε για λίγο το Megxit, και θα ασχοληθούμε με ένα άλλο θέμα που μας είχε απασχολήσει αρκετά τον περασμένο Ιούλιο.

Όταν πλησιάζαμε στη βάφτιση του Archie Harrison, αλλά και μετά από αυτή, όλοι περιμέναμε να μάθουμε ποιοι είναι οι νονοί του μικρού. Η Amal και ο George Clooney ακούστηκαν ουκ ολίγες φορές ως πιθανοί νονοί, όμως οι γονείς του μικρού επέλεξαν να μην τους αποκαλύψουν, με την βάφτιση να γίνεται επίσης σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, και χωρίς φωτογράφους και δημοσιογράφους.

Έπειτα από κάποια δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν όμως πριν από λίγο καιρό, και όπως αναφέρουν και οι Times, αποκαλύφθηκε πως νονοί του Archie ήταν η πρώην νταντά του πρίγκιπα Harry, Tiggy Pettifer, o Mark Dyer, στενός φίλος της οικογένειας και ο εδώ και πολλά χρόνια φίλος του Harry, Charlie van Straubenzee. Άγνωστο παραμένει ακόμη αν ο Archie έχει άλλους νονούς πέρα από αυτούς τους τρεις ανθρώπους.

Όμως και που τους μάθαμε μετά από 6 μήνες, είναι και αυτό μια πρόοδος. Δεν συμφωνείς;