Θυμάσαι τη Ναυσικά που τραγουδούσε το «Κάνω Όνειρα»; Θα πάθεις πλάκα αν τη δεις σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι τη Ναυσικά που τραγουδούσε το «Κάνω Όνειρα»; Θα πάθεις πλάκα αν τη δεις σήμερα

Έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μια κούκλα

Το 2002 μπορεί να σου ακούγεται πια πολύ μακρινό και έχεις απόλυτο δίκιο να αισθάνεσαι έτσι. Έχουν περάσει 18 χρόνια από το 2002 και από τότε που ακούσαμε για πρώτη φορά τη Ναυσικά να μας τραγουδάει «Κάνω όνειρα». Ένα τραγούδι, που για εμάς που τότε διανύαμε τα πρώτα σχολικά χρόνια του γυμνασίου μας είχε σημαδέψει, αφού σαν παιδιά κάναμε κι εμείς τα δικά μας όνειρα για τα χρόνια που θα ερχόντουσαν.

Πλέον 18 χρόνια μετά ακούμε τη Ναυσικά να το τραγουδάει και αναπολούμε τα αθώα παιδικά μας χρόνια που δεν μας ένοιαζε τίποτα. Και κάπως έτσι σκεφτόμαστε τον πρώτο στίχο που έλεγε «Όλοι μου λεν’ τι νοιάζομαι να μεγαλώσω βιάζομαι, πρέπει μου λεν’ να χαρώ όσο είμαι παιδί» και βλέπουμε πόσο αληθινός ήταν και πόσο δίκιο είχαν που μας έλεγαν να μη βιαζόμαστε να μεγαλώσουμε.



Ο Γιώργος Θεοφάνους υπέγραφε στίχους και μουσική του κομματιού της 11χρονης τότε Ναυσικά, και σήμερα αναρωτιόμαστε πως να είναι το κορίτσι αυτό και που να βρίσκεται. Με τη δύναμη του διαδικτύου λοιπόν και των social media, βρήκαμε τη Ναυσικά, η οποία σήμερα είναι 29 ετών και ζει στη Νέα Υόρκη.



Έχει ακολουθήσει το όνειρό της που προφανώς ήταν η μουσική και συνεχίζει ακόμη να τραγουδάει. Εμείς βρήκαμε και το Instagram account της και θα πάθεις πλάκα μόλις δεις πως είναι σήμερα το ξανθό κοριτσάκι που θυμάσαι από το 2002. Έχει μεγαλώσει, έχει ωριμάσει και είναι πραγματικά μια κούκλα. Σίγουρα δεν θα την αναγνωρίζαμε αν μας ρωτούσαν ποια είναι η κοπέλα, όμως είναι πραγματικά πανέμορφη.

Έχει υπέροχη φωνή και μπορείς να την απολαύσεις να τραγουδάει και στο κανάλι της στο Youtube. Δες στη gallery που ακολουθεί πώς είναι σήμερα η Ναυσικά.