Ο Brad Pitt ρωτήθηκε αν θα πάει στα Oscar με την Aniston, και η απάντησή του μας σόκαρε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Brad Pitt ρωτήθηκε αν θα πάει στα Oscar με την Aniston, και η απάντησή του μας σόκαρε

Αν το σύμπαν μας ακούει κάτι πρέπει να κάνει για τη σχέση αυτή

Μόλις δύο εβδομάδες μας χωρίζουν από την μεγάλη βραδιά των βραβείων Oscar, και πλέον η αγωνία μας δεν βρίσκεται στο να δούμε τους μεγάλους νικητές, αλλά να δούμε αν ο Brad Pitt θα εμφανιστεί ξανά μαζί με την Jennifer Aniston. Βλέπεις η συνάντησή τους στα SAG Awards αναζωπύρωσε τις φήμες που τους ήθελαν να τα έχουν ξαναβρεί, ενώ υπήρχαν και μερικά tabloids που ανέφεραν πως υπάρχει πιθανότητα οι δυο τους να ξαναπαντρευτούν.

Οκ, αυτό ακούγεται βαρύ, όμως το να επανασυνδεθούν, εμείς το βρίσκουμε εξαιρετική ιδέα. Και δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος, που μετά τα SAG είπαν πως αυτή έδειξε πως θέλει πολύ ο ένας τον άλλον. Και μετά από αυτό έρχεται η ερώτηση στον Brad για το αν θα πάει μαζί με την Jennifer Aniston στα Oscar.

Κι αυτό που μας σόκαρε δεν ήταν τόσο η απάντηση που έδωσε, αλλά το περικείμενό της. Ο πρωταγωνιστής του Ad Astra μόλις άκουσε την ερώτηση κοκκίνισε ολόκληρος και άρχισε να γελάει κάπως νευρικά μόλις άκουσε το όνομα της Jennifer. Ωστόσο απάντησε πως δεν έχει συνοδό για τα Oscar και πως μάλλον θα τον δούμε μόνο του στην τελετή.

Μήπως όμως εκεί μας ετοιμάζουν κάποια έκπληξη; Λες να έχουμε μια ακόμη απρόσμενη συνάντηση που θα μας τρελάνει;