Το διάσημο ζευγάρι επισφράγισε την επανασύνδεση με την πρώτη κοινή φωτό στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι επισφράγισε την επανασύνδεση με την πρώτη κοινή φωτό στο Instagram

Και δεν χορταίνουμε να τους βλέπουμε

Μόλις μερικές ώρες πριν μιλούσαμε για την επανασύνδεση του διάσημου ζευγαριού, το οποίο δεν πρόλαβε καν να συμπληρώσει δύο μήνες από τον χωρισμό του. Ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και κάπως έτσι επανασυνδέθηκαν. Το καλύτερο όλων; Επισφράγισαν την επανασύνδεσή τους ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram.

Ο λόγος για τον Channing Tatum και τη Jessie J, οι οποίοι σχεδόν μία εβδομάδα από την ημέρα που εθεάθησαν μαζί αναζωπυρώνοντας φήμες επανασύνδεσης, είναι πράγματι και πάλι μαζί. Ο 39χρονος ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία με τους δυο τους στο account του στο Instagram, επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχέση τους.

Κι έδειχναν τόσο ωραίοι και ερωτευμένοι. Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει πριν από έναν χρόνο περίπου και πριν προλάβουν να συμπληρώσουν έναν χρόνο σχέσης χώρισαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Όμως φαίνεται πως ο χωρισμός αυτός ήταν ας τον πούμε αναγνωριστικός, για να δουν τι πραγματικά θέλουν, και αν θέλουν όντως να είναι μαζί. Και μας έδωσαν την απάντηση ανεβάζοντας στο Insta την πιο όμορφη και τρυφερή φωτογραφία.

Είναι αγαπημένοι, ερωτευμένοι και πιστεύουμε πως τη σχέση αυτή τη θέλουν και οι δύο πραγματικά. Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.