Ο Harry και η Meghan Markle πήραν την πιο περίεργη απόφαση ενόψει Megxit

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Harry και η Meghan Markle πήραν την πιο περίεργη απόφαση ενόψει Megxit

Και εμείς τους χειροκροτούμε

Ο Harry και η Meghan Markle βρίσκονται πλέον στον Καναδά, έχοντας αφήσει πια πίσω τους την πολυτελή royal ζωή για την οποία κατηγορήθηκαν ουκ ολίγες φορές. Οι Sussexes αποφάσισαν να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με αυτό να έχει ως συνέπεια την παράδοση των βασιλικών τους τίτλων. Harry και Meghan ξεκίνησαν μία καινούργια ζωή στον Καναδά με τον γιο τους και εκεί πήραν και μία ακόμη απόφαση.

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως οι Καναδοί πολίτες υπογράφουν αίτηση, στην οποία απαιτούν το ζευγάρι να πληρώνει μόνο του την ιδιωτική ασφάλεια. Και με αυτή την αφορμή ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πήραν μία ακόμη απόφαση.

Σύμφωνα με το Page Six ο Harry και η Meghan προσφέρονται να πληρώνουν την ασφάλειά τους μόνοι τους μόνο όταν πρόκειται για προσωπική χρήση. Και θα σου εξηγήσουμε αμέσως τι εννοούμε. Όταν το ζευγάρι πρόκειται να κάνει μια εμφάνιση κανονισμένη στον Καναδά ή στη Βρετανία, έχοντας καλεστεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ, η ασφάλεια δεν θα πληρώνεται από τους ίδιους.

Αντιθέτως όταν πηγαίνουν κάποιο ταξίδι ή διακοπές, κάτι που σημαίνει προσωπική ευχαρίστηση και ξεκούραση, τότε την ασφάλεια θα την πληρώνουν οι ίδιοι χωρίς να επιβαρύνουν το δημόσιο του Καναδά ή της Βρετανίας, αφού έχουν ασφάλεια και από τις δύο χώρες.

Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως μετά το Megxit και την απόφαση που πήραν όλοι έχουν στραφεί στο μέρος τους και τους κατακεραυνώνουν. Το ζευγάρι όμως δεν παραδίδει τα όπλα και με αυτή την απόφαση φάνηκε και η καλή θέληση που διαθέτουν. Μένει απλά να δούμε πως θα γίνει αυτό στο μέλλον και στα επόμενα ταξίδια, προγραμματισμένα ή μη.