Η Μαρία Σολωμού ποζάρει μόνο με ένα λευκό πουκάμισο, και το κορμί της δεν υπάρχει

Η Μαρία Σολωμού ποζάρει μόνο με ένα λευκό πουκάμισο, και το κορμί της δεν υπάρχει

Δες κάτι πόδια

Η Μαρία Σολωμού είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, εκπληκτική ηθοποιός και κάπως ιδιαίτερη θα λέγαμε σαν προσωπικότητα. Αγαπάει τη δουλειά της και συχνά βλέπουμε στο Instagram account της να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από το θέατρο. Υπάρχουν όμως και οι μέρες αυτές που η ηθοποιός ανεβάζει δικές της φωτογραφίες, και εμείς είμαστε μια ανάσα από το εγκεφαλικό.

Η 45χρονη ηθοποιός είναι μία πολύ γοητευτική γυναίκα, με φυσικά υπέροχο σώμα, και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που την έχουμε δει να ποζάρει στο Instagram account της με το μαγιό της. Οι τέλειες αναλογίες της σε συνδυασμό με το υπέροχο πρόσωπό της και το ιδιαίτερο hair look της, δίνουν το τέλειο αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να σε κάνει να μείνεις με το στόμα ανοιχτό.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε όμως εχθές πραγματικά μας τρέλαναν. Η Μαρία Σολωμού πόζαρε καθισμένη σε μία καρέκλα φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο, και πραγματικά δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε το αψεγάδιαστο κορμί της. Παρατηρούμε τα καλλίγραμμα πόδια της και απλά αναρωτιόμαστε εμείς στα 45 μας θα έχουμε άραγε ένα τέτοιο υπέροχο κορμί;

Δεν θέλουμε να σε αφήνουμε άλλο με την αγωνία, μπες στη gallery και δες μία μία τις φωτογραφίες που ανέβασε.