Η Pamela Anderson παντρεύτηκε κρυφά και ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία μετά το γάμο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Pamela Anderson παντρεύτηκε κρυφά και ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία μετά το γάμο

Και έδειχνε ευτυχισμένη

Το όνομα της Pamela Anderson είναι συνδυασμένο με το Baywatch και τις πιο sexy σκηνές με μαγιό που θυμόμαστε ever. Η ηθοποιός μπορεί να διανύει το 52ο έτος της ηλικίας της, είναι όμως ακόμη το ίδιο κορμάρα και θεά όπως την έβλεπες στο Baywatch πριν από 30 χρόνια. Μάλιστα πριν από μερικές ημέρες την είδαμε να αναβιώνει τη θρυλική σκηνή με το τρέξιμο στην παραλία και όπως αντιλαμβάνεσαι έριξε το διαδίκτυο.

Η Pamela όμως έκανε και κάτι ακόμη που δεν περίμενες. Πριν από κάποιες ημέρες και κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Jon Peters. Τραγική ειρωνεία; Πριν από 30 χρόνια ο Jon της είχε ξανακάνει πρόταση γάμου, όμως εκείνη την απέρριψε. Σήμερα είναι ζευγάρι και με το νόμο, αφού αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και η 52χρονη ανέβασε και την πρώτη της φωτογραφία με τον σύζυγό της.

Μια φωτογραφία στο Twitter ήταν αρκετή για τη star για να μας αποδείξει πόσο ευτυχισμένη είναι με τη νέα εξέλιξη στη ζωή της. Η Pamela πόζαρε αγκαλιά με τον 74χρονο σύζυγό της και το χαμόγελο ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη της. Το μόνο σχόλιο που έκανε στη φωτογραφία της ήταν να γράψει: «happy couple» (aka ευτυχισμένο ζευγάρι) και να βάλει μια κόκκινη καρδιά.