Παγκόσμιο σοκ: Ο θρύλος του NBA Kobe Bryant και η 13χρονη κόρη του σκοτώθηκαν σε πτώση ελικοπτέρου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Παγκόσμιο σοκ: Ο θρύλος του NBA Kobe Bryant και η 13χρονη κόρη του σκοτώθηκαν σε πτώση ελικοπτέρου

Απίστευτο

Σοκ έχει προκαλέσει την τελευταία ώρα η είδηση του θανάτου του Kobe Bryant, στο Calabasas της Καλιφόρνια, όταν το ιδιωτικό ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε συνετρίβη. Η είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει όλο τον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο, ενώ τα τελευταία λεπτά επιβεβαιώθηκε από τα ξένα Μέσα πως μαζί του στο ελικόπτερο βρισκόταν και η 13χρονη κόρη του Gianna.

Η Vanessa Bryant σύζυγος του μπασκετμπολίστα έχασε μέσα σε λίγες ώρες σύζυγο και παιδί, μένοντας πίσω με τις τρεις κόρες της, που έχει αποκτήσει ακόμη με τον Kobe. Τα Αμερικανικά Μέσα και το TMZ μεταδίδουν τη φριχτή είδηση, την οποία δεν μπορεί κανένας να πιστέψει. Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο αναφέρουν πως ήταν 5 άτομα στο ελικόπτερο, με την δεύτερη κόρη του Gianna ή αλλιώς Gigi όπως τη φώναζαν χαϊδευτικά, να βρίσκεται μέσα στα θύματα.

Viral επίσης έχει γίνει ένα tweet που είχε κάνει κάποιος χρήστης το 2012 κι έλεγε πως ο Kobe Bryant θα πεθάνει σε πτώση ελικοπτέρου. Ανατριχιαστικό θα το έλεγες αν σκεφτείς το τι ακριβώς έχει συμβεί τις τελευταίες ώρες.

Συλλυπητήρια στη σύζυγό του και τις τρεις κόρες που άφησε πίσω του ο 41χρονος μπασκετμπολίστας.