Εσύ θυμάσαι πως ήταν η Μαίρη Συνατσάκη πριν από 15 χρόνια; Οι φωτογραφίες που δεν έχεις ξαναδεί

Εσύ θυμάσαι πως ήταν η Μαίρη Συνατσάκη πριν από 15 χρόνια; Οι φωτογραφίες που δεν έχεις ξαναδεί

Δες πόσο έχει αλλάξει η παρουσιάστρια

Τη Μαίρη Συνατσάκη τη γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mad, που τότε ήταν παρουσιάστρια. Σήμερα είναι από τις πιο cool και αγαπημένες μας παρουσιάστριες στην ελληνική showbiz και η αλλαγή της είναι πραγματικά τεράστια. Τα τελευταία χρόνια ειδικά έχει αλλάξει τόσο, που ίσως να μην την αναγνωρίσεις σε αυτό το απίστευτο throwback που έκανε.

Μην ψάχνεις στις φωτογραφίες της γιατί δεν θα βρεις κάτι. Η Μαίρη Συνατσάκη εχθές το βράδυ έκανε κάποια stories στα οποία ούτε κι εμείς δεν την αναγνωρίσαμε. Όπως η ίδια είπε εχθές βρισκόταν όλη μέρα στο παιδικό της δωμάτιο κάνοντας εκκαθάριση, κι εκεί λοιπόν βρήκε κάποια απίστευτα πράγματα.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το περιοδικό με την πρώτη της φωτογράφιση ever μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια που ήταν τότε στο Mad. Το περιοδικό αυτό όπως ανέφερε είναι από τον Δεκέμβρη του 2005 και όπως αντιλαμβάνεσαι είναι 15 χρόνια πριν. Η Μαίρη Συνατσάκη, μαζί με την Λυδία Παπαϊωάννου, τη Νάντια Μπουλέ, την Εύα Θεοτοκάτου και την Στέλλα Καλησπεράτου, ήταν τότε τα κορίτσια του Mad και αλήθεια πρέπει να δεις αυτό το βίντεο από το 2005.



Είναι εντελώς αλλαγμένη και αγνώριστη.