Η Μαρία Ηλιάκη δεν μπορεί να μιλήσει και δεν φαντάζεσαι τι της είπε ο σύντροφός της… δημόσια

Η Μαρία Ηλιάκη δεν μπορεί να μιλήσει και δεν φαντάζεσαι τι της είπε ο σύντροφός της… δημόσια

Μάλλον δεν τη στήριξε όσο φαντάζεσαι

Η Μαρία Ηλιάκη τον τελευταίο μήνα έχει γίνει η αγαπημένη μας παρουσιάστρια και αυτό γατί σχολιάζει την επικαιρότητα με τον δικό της υπέροχο μοναδικό τρόπο. Αγαπημένη της το διάστημα αυτό δεν είναι άλλη από την βασίλισσα Ελισάβετ και το Megxit, το οποίο έχει σχολιάσει σε πολλά stories της, στηρίζοντας πάντα την «Βέτα» όπως την αποκαλεί.

Ένα πρόβλημα υγείας τις τελευταίες ώρες όμως της έχει στερήσει την ικανότητα να σχολιάσει την επικαιρότητα όπως εκείνη θέλει, με αποτέλεσμα, να μην μπορεί να σχολιάσει ούτε τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως και μιλούν για κρυφό παιδί του Κάρολου και της δούκισσας της Κορνουάλης, Καμίλα.

Η φωνή της Μαρίας έχει κλείσει εντελώς σε σημείο που δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε λέξη. Και αφού μοιράστηκε με τους fans της και τους διαδικτυακούς φίλους της το πρόβλημά της και τη στεναχώρια της, μοιράστηκε και την στήριξη που της έδειξε ο σύντροφός της, η οποία ήταν εντελώς… ανύπαρκτη.

Ο αγαπημένος της Στέλιος, αντί να της συμπαρασταθεί, απάντησε στο story της που δεν μπορούσε να μιλήσει τρολάροντάς τη σε άλλο βαθμό. Δεν θα σου πούμε τι συνέβη, δες τα βίντεο παρακάτω και μπες στη gallery που ακολουθεί για να ανακαλύψεις την απάντηση του αγαπημένου της.