Δούκισσα Νομικού: Ο μικρός Σάββας έβγαλε βόλτα την αδερφή του & αυτή είναι η πιο cute φωτό τους

Δούκισσα Νομικού: Ο μικρός Σάββας έβγαλε βόλτα την αδερφή του & αυτή είναι η πιο cute φωτό τους

Μα δεν είναι υπέροχοι;

Η Δούκισσα Νομικού εκτός από μία πολύ όμορφη γυναίκα και πολύ καλή παρουσιάστρια, είναι και μία πολύ καλή, γλυκιά και τρυφερή μαμά. Η ξανθιά καλλονή πριν από τέσσερις μήνες έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την μικρή Αναστασία.

Η κόρη της, ολοκλήρωσε την οικογενειακή της ευτυχία με τον αγαπημένο της Δημήτρη, και μαζί με τον Σάββα, είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή της. Υπάρχουν πολλές φορές που μοιράζεται φωτογραφίες με τα παιδάκια της (χωρίς βέβαια να μας δείχνει το προσωπάκι τους) και πραγματικά μας τρελαίνει με τις λήψεις της.

Καταλαβαίνεις λοιπόν πως η αντίδρασή μας στη φωτογραφία που ανέβασε με τα παιδάκια της χθες το πρωί δεν θα ήταν και πολύ φυσιολογική, αφού ο ενθουσιασμός μας χτύπησε κόκκινο. Ο μικρός Σάββας έβγαλε βόλτα την αδερφή του και αλήθεια, ήταν πιο γλυκό και χαριτωμένο είδαμε ποτέ.

Η μαμά Δούκισσα κρατούσε το καρότσι (κάτι που δεν φαίνεται στη φωτό) και ο μικρός Σάββας βρισκόταν ακριβώς δίπλα της με το αυτοκινητάκι του να την προσέχει. Και ναι, αυτή είναι αναμφίβολα η πιο όμορφη εικόνα που είδαμε ever.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις πως πράγματι πρόκειται για την πιο τρυφερή, γλυκιά και όμορφη στιγμή.