Ανατροπή μεγατόνων στο Megxit: Τι είχε πει η Ελισάβετ σε Meghan-Harry πριν από τον γάμο;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ανατροπή μεγατόνων στο Megxit: Τι είχε πει η Ελισάβετ σε Meghan-Harry πριν από τον γάμο;

Η λεπτομέρεια που δεν γνώριζες

Οκ, η Πέμπτη αυτή ξεκινάει κάπως διαφορετικά και ίσως κάπως περίεργα αφού η νέα είδηση για το Megxit μας έκανε να νιώσουμε κάπως περίεργα και μας σόκαρε κιόλας. Θα λέγαμε ξεκάθαρα πως πρόκειται για μια ανατροπή σε όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για το πασίγνωστο πια Megxit, και πως σίγουρα δεν περιμέναμε με τίποτα να μάθουμε κάτι τέτοιο.

Να λοιπόν τι συμβαίνει τώρα. Η βασίλισσα Ελισάβετ λίγο πριν παντρευτεί ο Harry την Meghan Markle, είχε κάνει μία πρόταση απείρως βολική για το ζεύγος, η οποία αν την είχαν δεχτεί, ίσως και να είχε αποτρέψει όλα όσα συνέβησαν. Μία πηγή λοιπόν δήλωσε στη Sun πως πριν από τον γάμο του Harry και της Meghan τον Μάιο του 2018, η βασίλισσα είχε προτείνει στο ζευγάρι την ελευθερία να ζήσουν χωρίς τους βασιλικούς τους τίτλους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στη δούκισσα να συνεχίσει την σταδιοδρομία της στην υποκριτική, ελπίζοντας πως έτσι θα την βοηθούσε σε μια «ομαλή μετάβαση» στην βασιλική ζωή.

Στο πλαίσιο της μετάβασης αυτής, η βασίλισσα Ελισάβετ, λέγεται ότι πρόσφερε στην Meghan και τον πρίγκιπα Harry, την ελευθερία να ζουν χωρίς τους τίτλους τους, δηλαδή να μην αποκαλούνται δούκας και δούκισσα. Όμως, η Meghan που τότε εργαζόταν και ζούσε στο Τορόντο ως ηθοποιός, ήταν «χαρούμενη» που θα εγκατέλειπε την καριέρα της για να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η πηγή αποκάλυψε, συγκεκριμένα: «Η προσφορά θα της επέτρεπε να συνεχίσει την καριέρα της, αλλά ήταν ευτυχής που θα σταματούσε, προκειμένου να γίνει ένα εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Και κάπως έτσι την απέρριψε. Και όλα αυτά έρχονται στο φως λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της απόφασης των Sussexes φέρνοντας τα πάνω κάτω. Που να ήξερε όμως τότε η Meghan και ο Harry πως ο Τύπος θα ήταν τόσο σκληρός απέναντί τους και δεν θα τους άφηναν με τίποτα στην ησυχία τους;

Επομένως καταλαβαίνουμε πως δικαίως τότε δεν δέχτηκαν την προσφορά γιατί πραγματικά ήθελαν να δουλέψουν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας.