Δεν πάει ο νους σου ποια ηθοποιός θα έκανε την «Rose» στον Τιτανικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δεν πάει ο νους σου ποια ηθοποιός θα έκανε την «Rose» στον Τιτανικό

Ξεκάθαρα προτιμούμε το τελικό cast

Για τον Τιτανικό δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα, ξέρεις πως είναι μία από τις καλύτερες ταινίες που κυκλοφόρησαν ποτέ, και παραδέξου το κλαις ακόμη και σήμερα όταν τη βλέπεις. Και πως γίνεται να μην κλαις με έναν τέτοιο έρωτα; Εννοείται βέβαια πως μέσα μας ποτέ δεν θα συγχωρήσουμε την Rose (aka Kate Winslet) που δεν έκανε χώρο στην πόρτα να ανέβει και ο Leonardo DiCaprio.

Και μιας και αναφερθήκαμε στους ηθοποιούς, να σου πούμε πως κυκλοφόρησε δημοσίευμα που θέλει αρχικά να είναι άλλη ηθοποιός υποψήφια για τον ρόλο της Rose, ρόλο που η ίδια όμως απέρριψε. Και δεν θα σου το αρνηθούμε, καθόλου δεν μας πείραξε, γιατί ίσως η ταινία να ήταν εντελώς διαφορετική με άλλους ηθοποιούς.

Η Claire Danes λοιπόν, απέρριψε την πρόταση που της έγινε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο απέναντι στον Leo, λίγο καιρό μετά αφού ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα της ταινίας Romeo & Juliet, όπου κι εκεί συμμετείχε με τον Leonardo. Η ηθοποιός μάλιστα ρωτήθηκε εάν πράγματι ίσχυε η φήμη αυτή, με την Claire να επιβεβαιώνει πως πράγματι προτάθηκε για τον ρόλο, όμως αρνήθηκε και ήταν κάτι που δεν το μετάνιωσε ποτέ.

Κι ευτυχώς θα σου πούμε εμείς γιατί δεν μπορούμε με τίποτα να φανταστούμε άλλη γυναίκα στη θέση της Kate Winslet.