Οι δύσκολες στιγμές του Harry στον Καναδά: «Υποφέρω αλλά θα κάνω ό,τι πρέπει»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι δύσκολες στιγμές του Harry στον Καναδά: «Υποφέρω αλλά θα κάνω ό,τι πρέπει»

Πώς βιώνει το Megxit ο Harry;

Ο Ιανουάριος ήταν αρκετά έντονος για τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, και θα λέγαμε με σιγουριά πως το 2020 δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για το ζευγάρι. Μπορεί ο Harry και η Meghan να είχαν σχεδιάσει αλλιώς στο μυαλό τους στην αποχώρηση τους από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όμως η Ελισάβετ πέρασε το δικό της με αποτέλεσμα οι Sussexes να διατηρήσουν τους τίτλους τους μέχρι την άνοιξη του 2020.

Πλέον ο Harry και η Meghan είναι στον Καναδά και ζουν ελεύθεροι τη ζωή που ήθελαν. Πώς βιώνει όμως ο Harry το Megxit στον Καναδά; Ο κολλητός του φίλος Nacho Figueras, μίλησε στο ABC News και αποκάλυψε πως αισθάνεται ο Harry και πως νιώθει που πλέον είναι στον Καναδά, κάνοντας αυτό που τόσο ήθελε. Και αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του, μάλλον δεν ήταν έτσι όπως το περίμενε, αφού ο Τύπος εξακολουθεί να κάνει τον δικό του πόλεμο.

«Έχει υποφέρει πάρα πολύ από όλα αυτά τα πράγματα που του έχουν συμβεί. Υποφέρει πολύ από την κριτική και τα σχόλια του κόσμου. Είναι ένας πατέρας, ένας τύπος που προσπαθεί να προστατέψει το «νεογνό» και την λέαινά του από οτιδήποτε και αν συμβεί. Έχει γίνει ένας απίστευτος άντρας, ένας άντρας που η μητέρα του, η πριγκίπισσα Diana, θα ήταν πολύ περήφανη γι’ αυτόν», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Nacho, και δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην τον πιστέψουμε.